Search

Učenje engleskog na internetu

6694

Učenje engleskog na internetu

Imamo širok spektar besplatnih onlajn resursa, koji će vam pomoći da unapredite svoj engleski. Na našim globalnim sajtovima za učenje engleskog možete pronaći veliki broj video snimaka, aplikacija za mobilne telefone, igrica, priča, aktivnosti za slušanje i gramatičkih vežbanja za odrasle, tinejdžere i decu.

Ako vam učenje na internetu ne odgovara, možemo organizovati i direktnu nastavu engleskog prema vašim zahtevima i potrebama. Za više informacija o individualnim i grupnim kursevima ili organizovanoj nastavi za potrebe vaše kompanije, molimo vas da se javite našem kolegi Kristijanu Rajkoviću.

 

Learn English kroz aktivnosti

7185-200x113Možete učiti engleski onlajn na našem besplatnom sajtu za učenje engleskog za odrasle. Sajt nudi pristup stotinama stranica tekstualnog, audio i video sadržaja i preko 2000 interaktivnih vežbanja. Možete postati član i dati svoj doprinos sajtu, kontaktirati sa drugim korisnicima i preuzeti besplatne resurse. Posetite LearnEnglish veb-sajt.

Učite engleski kroz igru

learn english gamesMožete učiti engleski dok se zabavljate i igrate. Pronaći ćete igre za svačiji ukus sa kojima možete vežbati svoj engleski ili se jednostavno samo zabavljati. Između ostalog, tu su i stotine ilustrovanih šala. Igrajte se, uživajte i naravno učite preko Učite engleski kroz igru.

Učite engleski uz audio i video snimke

7-BC_UK_MMU_207Imamo mnogo audio i video materijala za vežbanje jezika. Ovi materijali uključuju priče, audio sapunicu, niz obrazovnih TV programa o podučavanju engleskog jezika ostvarenih u saradnji sa BBC-jem, i video snimke koji vas uče kako da se pravilno izrazite u različitim situacijama. Posetite LearnEnglish slušaj i gledaj.

Učite engleski preko mobilnog telefona

Mobile_PhoneRazvili smo veliki broj aplikacija za mobilne telefone koje možete da koristite na različitim uređajima kao što su iPhone, iPad, Nokia, Samsung, Ovi i Android. Ove aplikacije uključuju podkaste, sapunicu, kvizove, igrice i vežbanja koja će vam pomoći da poboljšate svoju gramatiku, rečnik i izgovor. Posetite Učite engleski preko mobilnog telefona.

Učenje engleskog jezika za dečiji uzrast

Learn English for kidsLearnEnglish Kids je veb-sajt namenjen deci koja uče engleski jezik. Deca se mogu zanimati pesmicama, pričama, video snimcima, igricama iz gramatike i vokabulara, i mnogim drugim aktivnostima. Ove aktivnosti su osmišljene tako da ih deca mogu raditi sama ili u društvu drugara, roditelja i nastavnika. Posetite. Visit LearnEnglish Kids.

Učenje engleskog jezika prilagođeno tinejdžerima

learn english teensDa li ste vi tinejdžer i učite engleski jezik ili ste možda roditelj jednog takvog tinejdžera? The LearnEnglish Teens veb-sajt je posebno osmišljen za tinejdžere stare između 13 i 17 godina. Na sajtu mogu pronaći jezička vežbanja, savete za ispite i pomoć sa gramatikom i vokabularom, kao i zanimljive aktivnosti, video snimke, igrice i zagonetke. Posetite LearnEnglish Teens.

Business English

3923-200x113Da li već govorite engleski, ali biste želeli da možete i u poslovnom svetu dobro da se izrazite na engleskom? Da li se pitate da li je vaš engleski za poslovne prilike odgovara standardu? Da li želite da se prijavite za međunarodnu poziciju gde je engleski radni jezik? Imamo prave načine da vam pomognemo da poboljšate svoj Business English.

Premier Skills English

Learn english premier leagueAko učite engleski jezik, a volite i fudbal, Premier Skills English vam može pomoći da unapredite svoj engleski dok istovremeno učite o klubovima i fudbalerima iz Premijer lige. Možete i saznati o utakmicama i pravilima Premijer lige, igrati igrice i rešavati kvizove. Više na Premier Skills English.