Cilj ove pozicije je da nadgleda i upravlja Customer Experience Western Balkans timom, koji se trenutno nalazi u Severnoj Makedoniji i Srbiji. Tim je direktno uključen u pružanje izvrsnog Business-to-customer (B2C) iskustva, vodeći računa da  radi u skladu sa definisanim standardima i politikama, i doprinosi pružanju naše Global Customer Management Mission, koja podržava sve zemlje Zapadnog Balkana i Izraela.

Detalji

Mesto održavanja Srbija
Trajanje ugovora Ugovor na neodredjeno vreme
Radni sati 40 sati nedeljno
Rok za prijavu Nedelja 18 avg 2019

Opis posla

Tražimo iskusnog profesionalca koji će podržati razvoj i voditi implementaciju strategije korisničkog iskustva na nivou zemlje / klastera. 

Neke od glavnih odgovornosti uključuju:

  • Upravljanje procesom planiranja korisničkog iskustva u odgovarajućoj zemlji / klasteru, osiguravajući da se pristup zasniva na relevantnim podacima o zemlji / klasteru i da bude u skladu sa kontekstom zemlje / klastera.
  • Ucestvovanje u procesu evaluacije kako bi se pratilo, merilo i analiziralo  iskustvo klijenata u zemlji / klasteru, što je rezultiralo visokim povratom investicija (ROI) i ispunjavanjem relevantnih indikatora.

Kako da se prijavite

Kako biste se prijavili za posao posetite naš e-portal za zapošljavanje  i popunite aplikaciju do 18. avgusta 2019. O rezultatima konkursa biće obavešteni samo kandidati koji prođu u sledeći krug.