Cilj ove pozicije je da upravlja finansijskim planiranjem, računovodstvom, analizama i izveštavanjem za program Supporting Greater Media Independence in the Western Balkans, i pruza podrsku kako bi se osiguralo dobro finansijsko upravljanje i poštovanje standarda klijenata i Britanskog veća. 

Detalji

Mesto održavanja Beograd
Trajanje ugovora Pozicija zavisi od potpisivanja ugovora sa donatorom. Ugovor na odredjeno vreme - za vreme trajanja projekta.
Radni sati 40 sati nedeljno
Rok za prijavu Četvrtak 22 avg 2019

Opis posla

Tražimo iskusnog profesionalca koji će osigurati efikasan rad finansijskog upravljanja, planiranja, predviđanja, usklađenosti, analiza i izveštavanja za projekat Supporting Greater Media Independence in the Western Balkans.

Neke od glavnih odgovornosti uključuju:

  • Izrada mesečnih, kvartalnih i godišnjih internih i externih finansijskih izveštaja, kako bi se omogućilo jasno razumevanje rizika i mogućnosti za vreme trajanja projekta
  • Upravljanje svim promenama budžeta projekta.

Kako da se prijavite

Kako biste aplicirali za posao posetite naš e-portal za zapošljavanje  i popunite aplikaciju do 22. avgusta 2019.  O rezultatima konkursa biće obavešteni samo kandidati koji prođu u sledeći krug.