Ovaj besplatni internet kurs će vam pomoći da se pripremite za svoje prvo radno mesto ili početnu fazu karijere. Početak karijere donosi mnogo pitanja, pa smo osmislili kurs koji će vam pomoći tokom početnih nedelja i meseci vaše karijere.

Odličan za studente, mlade ljude koji su upravo diplomirali, one koji se vraćaju poslu nakon pauze kao i one koji žele da poboljšaju svoje veštine, ovaj besplatni internet kurs će vam pružiti tehnike i veštine potrebne da izgradite odnose i komunicirate sa samopouzdanjem. Takođe će vam dati uvid u to kako da uspešno upravljate sobom i veštinama potrebnim za uspeh na globalnom tržištu rada. 

Razvijen u saradnji British Council-a i univerziteta Šefild, kurs se fokusira na ključne veštine  koje poslodavci iz celog sveta zahtevaju od novih zaposlenih. Naučićete da:

  • efektivno komunicirate sa pripadnicima drugih kultura
  • se prilagodite novim okruženjima
  • izgradite i održavate odnose sa kolegama.

Ovaj kurs podstiče angažovanje polaznika i uključuje tekstove, video klipove i interaktivne materijale sa savetima koji će vam pomoći da se osećate sigurno prilikom ulaska u svet rada.

Kurs “Kako da postignete uspeh na globalnom tržištu rada” je veoma fleksibilan i potrebno je da za njega odvojite do tri sata vašeg vremena nedeljno, tokom perioda od četiri nedelje, tako da možete da vežbate u vreme koje vama najviše odgovara. Možete da se priključite od danas, pa sve do poslednjeg dana trajanja kursa.