Ovaj šestonedeljni internet kurs je namenjen ljudima koji razmišljaju da polažu IELTS test, ali će i ostali polaznici biti u mogućnosti da nauče više o testiranju nivoa engleskog jezika. 

Kurs se fokusira na IELTS test (International English Language Testing System). IELTS je najpopularniji test engleskog jezika koji se koristi prilikom procene znanja za visoko obrazovanje i iseljenje u zemlje engleskog govornog područja. IELTS je do sad prihvatilo preko 10.000 organizacija iz celog sveta uključujući univerzitete, kompanije, državne organizacije koje se bave imigracijom i profesionalna udruženja. Ovaj test je prošle godine polagalo preko 2.9 miliona polaznika iz celog sveta. 

Tokom kursa upoznaćete se sa svakim od delova koji čine IELTS test – čitanje, pisanje, govor i slušanje. U svakoj fazi moći ćete da čujete savete tima predavača koji imaju dosta iskustva u ovoj oblasti. Pored toga, svoja iskustva, savete i mišljenja ćete moći da podelite sa ostalim polaznicima.

Nakon završetka kursa ćete:

  • biti upoznati sa svim delovima IELTS testa
  • imati veliku količinu materijala koji će vam pomoći da ostvarite svoje IELTS ciljeve 
  • razumeti na koji način se IELTS ocenjuje 
  • imati priliku da vaše znanje pisanog i govornog engleskog oceni veliki broj drugih polaznika. 

Imamo preko 80 godina iskustva u organizaciji predavanja engleskog jezika i ocenjivanju i organizaciji IELTS testova u preko 100 zemalja. Ovaj kurs je sveobuhvatan, ali vam istovremeno dopušta da budete fleksibilni jer ne zahteva više od dva sata vašeg vremena nedeljno, tako da možete raditi onda kada vama najviše odgovara.