Polaznici će se tokom kursa fokusirati na pitanja kao što su: šta je jezik i na koji način shvatamo značenje reči u novom jeziku, šta nam je lako, a šta teško kada učimo novi jezik i koji su najbolji načini predavanja stranog jezika.

Ovaj kurs, koji smo razvili sa Univerzitetom Sauthempton, prošle godine je imao preko 120.000 polaznika iz celog sveta.

Dužina trajanja kursa je preko četiri nedelje. Kroz njega ćete upoznati neke od najnovijih teorijskih i praktičnih pristupa o učenju i predavanju stranog jezika. 

Tokom kursa ćete biti u prilici da:

  • istražite proces učenja stranog jezika i saznate šta on podrazumeva
  • saznate više o predavanju stranog jezika i na koji način ono utiče na učenje jezika
  • naučite na koji način tehnologija može da se iskoristi za predavanje i koje su njene prednosti i izazovi pri učenju stranog jezika.

Kome je ovaj kurs namenjen?

Ovaj kurs je namenjen osobama sa fakultetskom diplomom koje bi želele da razvijaju svoje veštine predavanja i učenja jezika. Pružiće vam uvid u izgled postdiplomskih studija iz oblasti predavanja engleskog jezika. Nikakvo prethodno znanje iz ove oblasti nije neophodno kako biste se priključili kursu. Pozivamo sve one koji su zainteresovani da saznaju više o učenju i predavanju stranog jezika.

Priključite se kursu i osvojite stipendiju za master studije iz oblasti nastave engleskog jezika

Kroz naš besplatni kurs steći ćete uvid u to kako izgledaju online master studije. Takođe se možete kvalifikovati za stipendiju koja pokriva deo troškova našeg online master programa iz oblasti nastave engleskog jezika. Saznajte više o programima master studija koje razvijaju Univerzitet Sauthempton i British Council.