The English Channel će vam pomoći da se upoznate sa britanskom umetnošću i načinom života kroz video klipove i istovremeno vežbate engleski jezik. Ako želite da se upoznate sa kulturom Velike Britanije i poboljšate svoje znanje engleskog, isprobajte "The English Channel".

Za vas smo izabrali najbolje od savremene britanske umetnosti iz svojih i kolekcija naših partnera. Kroz digitalne izložbe i video klipove, sada imate pristup realnim primerima svakodnevne upotrebe engleskog jezika.

Interaktivni video klipovi i vežbe koje su sastavili naši stručnjaci su dizajnirani tako da vam pomognu da poboljšate svoje znanje engleskog jezika. Uz pomoć ove platforme možete da obogatite svoj vokabular, vežbate gramatiku i poboljšate veštine slušanja, dok istovremeno istražujete i uživate u najboljem od britanske umetnosti. Posetite naš sajt i pogledajte o čemu se radi.

Pobednici takmičenja The English Channel 

Zahvaljujemo svima koji su bili deo takmičenja The English Channel i vežbali engleski sa nama. Imali smo težak zadatak da od preko 4.000 prijava odaberemo najbolje tri. Tri učesnika koji su osvojili kurs engleskog jezika u Velikoj Britaniji u trajanju od sedam dana su:

• Dilara Duman

• Anđela Laudanović

• Maryna Ratsiborska

Pobednici takmičenja su obavešteni putem e-maila. Nadamo se da će i svi ostali učesnici nastaviti da koriste The English Channel, i unapređuju svoje znanje engleskog jezika.