Date
Ponedeljak, 30. / 03 / 2015 -
18:00 to 23:59
Mesto održavanja
PRIJAVE SU ZATVORENE

 Takmičenje „English4Employability“ je deo našeg programa SEE Into the Future kroz koji pomažemo mladim ljudima iz različitih zemalja, uključujući i Srbiju, da razviju i unaprede svoje veštine kako bi imali veće šanse za zaposlenje.

Svi studenti i mladi ljudi na početku svoje profesionalne karijere mogli su da se prijave za ovo takmičenje tako što su dali kreativan odgovor na pitanje “Zašto vam je engleski potreban da biste pronašli posao?”.

U ovom međunarodnom projektu, učesnici iz Srbije su se, sa mladima iz drugih zemalja u okruženju, ravnopravno takmičili za dve nagrade. Drugim rečima, dvoje takmičara sa zapadnog Balkana koji su dali najbolje, nakreativnije i najinovativnije odgovore na zadato pitanje provešće dve nedelje u Velikoj Britaniji. Dobitnici nagrada koje su namenjene za naš region su:

Pobednički rad Zemlja Škola u kojoj će se nastava pohađati 
Kristina Đorđević: "I am on my way of becoming an English teacher; therefore, my job revolves around the English language. As a future teacher who will teach, instruct and guide the students, I firmly believe that the knowledge of English is essential for communication, business and travel. Moreover, learning English opens up the possibility to familiarize with a different culture, customs and tradition. By learning a new language, one learns about a new culture: the two are intertwined. The trip to the UK is an excellent opportunity to experience the English culture and therefore improve both speaking skills and teaching skills." Srbija Languages United
Fatos Grubi: "The reason why I feel it’s important that I learn English first hand is because I am going to become a certified teacher soon and I need as much help and practice as possible before I graduate and start teaching. I remember my own teacher and her flawless pronunciation, her great accent and I remember aspiring to become a teacher like her. My goal is to better myself along with my English-speaking skills so that I can offer a more authentic feel to my future students and motivate them to become even better English-speakers." Makedonija Nottingham Language Academy

Listu svih pobednika ovog takmičenja možete pronaći na našem SEE Into the Future sajtu.

Takmičenje English4Employability organizovali smo u saradnji sa školama Languages United u Batu i Nottingham Language Academy u Notingemu u kojima će dobitnici nagrada učiti engleski. Medijski partner su besplatne dnevne novine i internet portal 24 sata.