live_session_for_teachers
Date
Sreda, 15. / 04 / 2020 -
14:00 to 15:00
Mesto održavanja
Onlajn događaj

Kao deo našeg programa  #OstaniKodKuće uz Birtish Council, organizujemo seriju onlajn razgovora koji će vam pomoci da se povežete sa vašim kolegama iz celog sveta i podelite vaša iskustva. 15. aprila organizujemo uživo sesiju sa Dr Hari Kučahom, predsednikom IATFEL.

Tokom sesije, dr Kučah će predstaviti rad IATEFL-a i dati više informacija o pogodnostima za članove i nečlanove. Takođe će objasniti različite načine za saradnju s IATEFL-om i kako možete koristiti njihove onlajn resurse za nastavak vašeg profesionalnog usavršavanja.

Takođe ćete čuti više o IATEFL globalnom druženju koji će se održati 18. i 19. aprila. Ovaj onlajn događaj okuplja nastavnike engleskog jezika iz celog sveta, i besplatan je.

Na kraju sesije, dr Kučah će odgovoriti na bilo koje od vaših pitanja uživo, pa se nadamo da će te se pripremiti.

O predavaču    

Dr Kučah je predavač u oblasti lingvistike na Univerzitetu u Lidsu u Velikoj Britaniji. Takođe je bio uključen u niz inicijativa za obrazovanje nastavnika i razvoja materijala u podsaharskoj Africi, jugoistočnoj Aziji i Evropi. U novije vreme, radio je kao kosultant u Savetu Evrope, u Albaniji, u Windle Trust International u Južnom Sudanu i u British  Council-u u Avganistanu, na Azurnoj obali, Gvineji i Senegalu. Jedan je od „30 budućih lidera“ Međunarodnog udruženja TESOL u ELT-u i predsednik IATEFL-a.