Ako planirate da polažete IELTS test i želite da vežbate kada i gde vama odgovara, uz korišćenje visokokvalitetnih materijala, preuzmite naše besplatne aplikacije za pripremu IELTS testa.

IELTS PREP APP

Pored fokusiranja na delove testa "Listening" i "Speaking" aplikacija će vam pomoći da obogatite svoj rečnik, gramatiku i da razumete šta treba da radite na dan testiranja. Moći ćete da testirate svoje znanje putem gramatičkih vežbi, probnih testova za delove testa "Listening" i "Speaking" i gledanjem video snimaka intervjua.

Naša aplikacija IELTS Prep App takođe prati vaš napredak i objašnjava kriterijume za ocenjivanje tako da možete da znate da li ste spremni da ostvarite željeni rezultat na testiranju.

Preuzmite za: iOS | Android

IELTS WORD POWER

Sa preko 100 pitanja za testiranje vašeg rečnika, ova aplikacija će vam pomoći da poboljšate vaš engleski i da se pripremite za IELTS test. Vežbajte odgovore na pitanja iz 11 kategorija, od nauke i tehnologije do biznisa.

Preuzmite za: iOS | Android

IELTS 1001 WAYS

1001 Ways je zabavna i edukativna aplikacija koja vam omogućava da naučite engleske akcente iz celog sveta. Sve što treba da uradite je da pogledate video snimak osobe koja govori i da pogodite odakle je ta osoba. Testirajte svoje veštine slušanja i postanite stručnjak za akcente!

 

Ako želite da postanete deo aplikacije, dovoljno je da snimite video zapis od 5 sekundi u kojem ćete izgovoriti:  «There are 1001 ways to speak English» i bićete dodati!

Preuzmite za: iOS | Android