Ukoliko želite da polažete IELTS, a potrebna vam je pomoć prilikom spremanja za test, mi vam možemo pomoći. Prijavite se za besplatni vebinar ''Uspešni na IELTS-u'' i mi vam možemo predočiti šta da očekujete na ispitu kao i detaljno uputstvo svakog dela ispita: slušanje, čitanje, pisanje i usmeni deo. Na vebinaru, naš predstavnik daće vam korisne savete kako da postignete najbolje rezultate na svakom delu ispita.

Vebinar će biti na engleskom i trajaće oko 90 minuta. Imaćete priliku da razgovarate sa IELTS trenerom i da mu postavljate pitanja. Ukoliko se prijavite, a niste u mogućnosti da prisustvujete, mi ćemo vam poslati snimak vebinara nakon njegovog završetka.

KAKO DA SE PRIJAVITE?

Predlažemo da se prijavite što ranije jer je broj mesta ograničen, a mesta se popunjavaju po principu ko se prvi prijavi mesto je njegovo.

Kada se prijavite, mi ćemo vam poslati potvrdu e-mailom sa detaljnim uputstvima kako da pristupite vebinaru. Dan pred vebinar poslaćemo vam podsetnik.

Ukoliko imate bilo koja pitanja o IELTS-u ili ovom vebinaru, molimo vas da nas kontaktirate.

PREDSTOJEĆI VEBINARI

DATUM

TEMA

četvrtak, 28. septembar Success in IELTS
petak, 29. septembar Global Study Awards
sreda, 11. oktobar Success in IELTS
četvrtak, 26. oktobar Success in IELTS

O TRENERU

Sevil Akin započela je svoju karijeru kao nastavnik volonter za vreme svojih studija u Londonu. Nakon završetka osnovnih studija, ona je u Pragu i Parizu nastavila usavršavanje kako bi postala nastavnik trener.

Od 2004. godine radila je kao nastavnica u Češkoj Republici, Francuskoj, Kuvajtu, Tajlandu i Turskoj. Akin je predavala učenicima i nastavnicima u nebrojano institucija a za British Council radi od 2013 gde je predavala na 25 IELTS seminara za preko 1,500 trenera.