Ukoliko želite da polažete IELTS, a potrebna vam je pomoć prilikom spremanja za test, mi vam možemo pomoći. Prijavite se za besplatni vebinar ''Uspešni na IELTS-u'' i mi vam možemo predočiti šta da očekujete na ispitu. Vebinar će biti na engleskom i trajaće oko 90 minuta. Imaćete priliku da razgovarate sa IELTS trenerom i da mu postavljate pitanja. Ukoliko se prijavite, a niste u mogućnosti da prisustvujete, mi ćemo vam poslati snimak vebinara nakon njegovog završetka.

KAKO DA SE PRIJAVITE?

Predlažemo da se prijavite što ranije jer je broj mesta ograničen, a mesta se popunjavaju po principu ko se prvi prijavi mesto je njegovo.

Kada se prijavite, mi ćemo vam poslati potvrdu e-mailom sa detaljnim uputstvima kako da pristupite vebinaru. Dan pred vebinar poslaćemo vam podsetnik.

Ukoliko imate bilo koja pitanja o IELTS-u ili ovom vebinaru, molimo vas da nas kontaktirate.

PREDSTOJEĆI VEBINARI

DATUM

TEMA

31. oktobar | 17.00 Success in IELTS

O TRENERU

Sevil Akin započela je svoju karijeru kao nastavnik volonter za vreme svojih studija u Londonu. Nakon završetka osnovnih studija, ona je u Pragu i Parizu nastavila usavršavanje kako bi postala nastavnik trener.

Od 2004. godine radila je kao nastavnica u Češkoj Republici, Francuskoj, Kuvajtu, Tajlandu i Turskoj. Akin je predavala učenicima i nastavnicima u nebrojano institucija a za British Council radi od 2013 gde je predavala na 25 IELTS seminara za preko 1,500 trenera.