Zadovoljstvo nam je najaviti kompletnu liniju za PlayUK 20/21 Showcase događaj koji se održava 24. marta. Okupljamo vodeće kreativce video igara, stručnjake i lidere zajednica sa čitavog Zapadnog Balkana i Velike Britanije na popodnevnim diskusijama i razgovorima uživo iz potpuno novog PlayUK virtuelnog izložbenog prostora.

PlayUK izložba biće vam uživo prikazana iz potpuno novog virtuelnog izložbenog prostora. Ovu novu virtuelnu izložbu, kreiranu u Mozilla Hubs, dizajnirala je ilustratorka Anđela Janković, a izradio Andrej Jagar.

Nakon što se ovaj događaj bude održao uživo onlajn, virtuelni izložbeni prostor ostaje otvoren posetiocima širom sveta. Posetioci će biti pozvani da istraže ovaj razigrani i spekulativni pejzaž inspirisan arhitekturom Srbije. Ovde će moći da upoznaju i celu grupu sa mentorskog programa PlayUK, te pogledati predavanja eventualno propuštena u okviru salonskih razgovora 20/21. koji su se odvijali u proteklih šest meseci.

Da biste prisustvovali događaju 24. marta, prijavite se putem eventbrite stranice i pre početka prenosa uživo biće vam poslat link za pridruživanje događaju.

Titlovi uživo biće dostupni tokom događaja.