Na preseku tehnologije i imerzivne zabave nalaze se video igre i vožnje u zabavnom parku. Šta je tačno zajedničko ovim dvema oblastima?

Pridružite nam se 16. decembra na PlayUK-u kada budemo poželeli dobrodošlicu Amandi Džonston-Bat (Amanda Johnstone-Batt), bivšoj supervizorki za računarsku grafiku za tim Framestore Rides-a. U toj ulozi, Amanda je bila deo tima za dizajn koji je radio na više nagrađivanih i revolucionarnih tematskih zabavnih iskustava i vožnji širom sveta. Njen rad kombinuje inovativnu primenu novih tehnologija pri stvaranju imerzivnih zabavnih iskustava u stvarnosti.

Tokom ove sesije, Amanda će nam pružiti uvid u dizajn i razvoj nekih od novijih projekata na kojima je radila, dok će se istovremeno osvrnuti i na paralele između video igara i tematske zabave.

Govornica

Amanda Džonston-Bat, Supervizorka za računarsku grafiku (prethodno u Framestore-u)

Biografija Amanda Džonston-Bat, supervizorka za računarsku grafiku

Amanda Džonston-Bat je bivša supervizorka za računarsku grafiku za tim Framestore Rides-a gde je primenjivala svoje veštine u računarskoj grafici i vizuelnim efektima na uzbudljiv niz atrakcija u zabavnom parku i medijuma životne sredine. Pre nego što je počela da radi na vožnjama, Amanda je sakupila impresivan spisak zasluga u oblasti vizuelnih efekata, a među njene značajne projekte spadaju Star Trek: Beyond, Godzilla i Thor: The Dark World. Bila je deo tri tima koja su nominovana za Oskara (The Curious Case of Benjamin Button, Avatar, The Golden Compass).