Objavljena 2020. godine, onlajn multiplejer igra Fall Guys postigla je ogroman uspeh. U igri se do 60 igrača takmiče jedni protiv drugih u slobodnoj borbi kroz rundu za rundom eskalirajućeg haosa. Igrači se muče da pređu bizarne prepreke, probijaju se kroz zbrkane suparnike i savladavaju nepokolebljive zakone fizike dok ne ostane samo jedan pobednik.

Pridružite se višem level dizajneru, Benu Najzanu i klijent-inženjeru, Aleksu Vejliju iz kompanije Mediatonic, dok nas budu provodili kroz iterativno i zajedničko putovanje stvaranja kultnih nivoa video igre Fall Guys, procesa koji objedinjuje inženjerstvo i dizajn sa urnebesnim i razigranim rezultatima.

Govornici

Ben Nizan, viši level dizajner

Alex Whaley, klijent-inženjer

O Mediatonicu

Mediatonic je jedan od najvećih nezavisnih studija u Velikoj Britaniji, sa više lokacija širom sveta. Bilo da prave vrhunske mobilne aplikacije, neverovatno originalne multiplejer igre ili savršeno osmišljene narativne avanture, svaki naslov koji osmisle deli njihovu ambiciju da zabave milione ljudi širom sveta u igrama koje postoje godinama.

O Fall Guys

Fall Guys: Ultimate Knockout baca horde onlajn takmičara u ludu trku kroz rundu za rundom eskalirajućeg haosa dok ne ostane samo jedan pobednik.

Borite se sa bizarnim preprekama, probijajte se kroz zbrkane suparnike i savladavajte nepokolebljive zakone fizike dok posrćete ka slavi. Ostavite dostojanstvo po strani i pripremite se za urnebesnj neuspeh u pokušaju da preuzmete krunu!