PlayUK 2020 je serija digitalnih sadržaja uživo i svi su pozvani da saznaju više o UK sceni i povežu se sa profesionalcima iz gejming industrije. Tokom sledećih pet meseci ćemo organizovati prenose uživo na mesečnom nivou, a ko god je zainteresovan za gejming industriju i kreativnu ekonomiju se može priključiti. 

 

Vrednost u pravcima Indie umetnosti

U ovoj epizodi Lu Nascimento će nas sprovesti kroz proces stvaranja vizualne perspektive u vašim indie video igrama dok privodi kraju pikselart crtež. Bez obzira na veličinu tima, postoji vrednost u konceptualnoj umetnosti i stvaranju dokumenta za vizualne perspektive. Saznaćete kako da na najbolji način iskoristite vizuale koje napravite i kako da prenesete informacije svom timu bez obzira na vremensku zonu.

UPOZNAJTE LU!

Lu je suosnivačica i umetnička direktorka Bunnyhug Games-a. Bila je deo mnogih projekata na različitim pozicijama u toku svoje karijere, poput Wargroove, Timespinner i Assemble with Care. Pošto je od MCV WIG dobila nagradu Creative Impact 2019. godine, trudi se da izvuče ono najbolje iz pixelart-a i ilustracija u video igrama.