Krejven koledž je sastavio odličan pregled svoje saradnje sa poslodavcem u oblasti avio industrije, Swissport Ltd. Projekat "Teach Too" ima za cilj da otkrije i proceni različite metode saradnje poslodavaca i institucija obrazovanja u oblastima dizajna, organizacije i ocene programa stručnog obrazovanja i obuke.

Ceo pregled saradnje možete da preuzmete na dnu teksta, a ovo su neki od njegovih delova:

Teach Too želi da podstakne ljude iz ove grane da provedu deo svog vremena u prenošenju znanja kroz razvijanje nastavnog programa, promovisanje rada različitih nastavnika i trenera kao i pružanje pomoći u izgradnji konkretnih partnerskih odnosa između poslodavaca i obrazovnih institucija. Cilj ovog projekta je bio da učenici shvate važnost matematike i da razviju veštine koje su poslodavcima potrebne. Zaposleni u Swissport-u i kadar koledža zadužen za razvoj nastavnog programa su zajedno osmislili program koji razvija matematičke veštine u kontekstu kontrole težine tovara aviona, što je važna oblast u ovoj industriji.

Neki od ciljeva projekta su:

  • rad sa poslodavcima na razvoju materijala iz matematike koji su smešteni u stručni kontekst i pedagoških veština poslodavaca koje su neophodne za poboljšanje treninga koje organizuju za zaposlene
  • razvoj matematičkih veština studenata u stručnom kontekstu koji je potreban za zaposlenje
  • pružanje više informacija studentima o mogućnostima zaposlenja i razvoja karijere u oblasti avijacije
  • još veća prepoznatljivost projekta ""Teach Too"" kako u sektoru avijacije tako i na katedri za matematiku na koledžu.

Ceo pregled saradnje sadrži detaljan opis projekta, njegove rezultate, kao i najvažnije pouke koje su iz njega izvukli i koledž i poslodavac.

Pored toga, možete da pogledate i ovaj kratki video u kom predstavnici koledža i poslodavca predstavljaju koristi koje su proistekle iz projekta, kao i izazove sa kojima su se suočili.

Spoljni linkovi