Naš magazin o stručnom obrazovanju je aktivan već malo više od pola godine(proverite ako ste propustili nešto od sadržaja). Sada bismo želeli da više razgovaramo sa vama, čitaocima, kako bismo saznali više o vašoj trenutnoj situaciji i izazovima sa kojima se suočavate, i ponudili savete koje možete da primenite u praksi.

Od sledećeg meseca ćemo uvesti nešto novo: kliniku za veštine.

Ovo će biti mesto na kojem možete da postavljate pitanja o raličitim aspektima stručnog obrazovanja i razvoja veština, a industrijski profesionalci će vam ponuditi korisne savete i rešenja.

Šta je klinika za veštine?

Veoma je jednostavno: svakog meseca, drugi stručnjak u oblasti razvoja veština će odgovarati na pitanja čitaoca, deliti savete o tome kako da prevaziđete izazove i unapredite veštine i zapošljivosti mladih.

Kako da postavim pitanje?

Ovde možete da postavite sva pitanja koja imate.

Svakog meseca, redakcija će odabrati nekoliko pitanja na koja će dati odgovor u narednom izdanju. Prijavite se za naš mesečni bilten kako ne biste propustitili odgovor na svoja pitanja.

U januaru, Trejsi Partridž, stručnjak sa Univerziteta Grinvič, će odgovarati na vaša pitanja na temu kako izaći u susret specifičnim obrazovnim potrebama vaših učenika.

Da čujemo vaša pitanja!!