U sredu 20. jula Trening Café GROW (Lids Siti Koledž) je na kultnom kampusu "Printvorks" lansirao novi program radionica za mala preduzeća. 

Ovo je kratak prikaz prijema ovog događaja i nekoliko komentara prisutnih.

Sam događaj je bio veliki uspeh s obzirom na prisustvo više od 60 malih preduzeća. Prisutne je pozdravila Džoana Patrikson, direktorka odeljenja za poslovni razvoj i angažman poslodavaca (Business Development & Employer Engagement) koja je rekla: “Fokusiramo se na podršku malim preduzećima – kako bismo im pružili mogućnost da razviju veštine potrebne za uspeh na konkurentnom tržištu. Ove radionice su idealne za preduzeća u kojima je potrebno osposobiti  samo jednu ili dve osobe; ove radionice funkcionišu kao dopuna ugovorene obuke na radnom mestu koju GROW već nudi većim poslovnim subjektima”.

Mali privrednici su potom učestvovali u velikom broju besplatnih mikro-radionica koje su stručnjaci relevantnih delatnosti održavali na teme kao što su umeće prodaje, oglašavanje putem interneta i društvene mreže za kompanije. Ove sesije su bile jako dobro primljene i prisutni su za njih imali samo reči hvale.

“Fantastičan uvid u kurseve koji se nude – čuo sam, na primer, odlične savete o društvenim mrežama. Hvala.”

Roksi Kramp – F.L.P

"Hvala svima koji su zaslužni za održavanje današnje obuke. Sesije ne samo da su nam korisne nego smo u njima zaista uživali! Sjajna prilika za osveženje i mnogo saveta koje smo poneli. Hrana je bila odlična, a mesto je za priču! Hvala, još jednom! Doći ćemo opet!”

Deni Šeldon, marketing menadžer– Academic Appointments Ltd.

Više informacija o već održanim i tek planiranim radionicama za obuku GROW naći ćete na sajtu Lids Siti Koledža.