Naš magazin za stručno obrazovanje i usavršavanje još od lansiranja u aprilu 2016. godine postaje sve popularniji. Sad imamo odličnu priliku da njegov doseg proširimo na još zemalja i regija. Ovog meseca nam se pridružuju zemlje centralne Azije. Osim u zemljama zapadnog Balkana, ovomesečno izdanje se objavljuje i u Kazahstanu i Azerbejdžanu.

KAKO NAM IDE?

Sadržajem našeg magazina za prva tri meseca došli smo do skoro 40.000 nastavnikai uticajnih pojedinaca iz zemalja Zapadnog Balkana. Mnogi naši tekstovi o stručnom obrazovanju izazvali su veliki interes, ali posebno oni koji sadrže savete, liste i vodiče na temu "kako da" – koji su ostvarili najveći uspeh na društvenim mrežama. Dobili smo i objavili članke i materijale iz preko 30 institucija i privrednih stručnjaka iz cele Velike Britanije. Ovaj časopis je plod zajedničkog napora, svi imamo za cilj da prikažemo uspešne priče, damo savete i zaposlenima u stručnom obrazovanju omogućiimo pristup dodatnim resursima. Sve informacije i podaci koje primamo neophodni su za oblikovanje magazina i razvijanje upravo onih sadržaja koji vam pružaju najpotrebnije informacije i tekstove koje rado čitate.

IMAMO VAS U VIDU

Ovaj magazin i kolaborativna internet platforma nude besplatan prostor i priliku za razmenu iskustava, učenje od kolega, stvaranje međunarodnih veza i izgradnju prisustva i profila na međunarodnoj sceni; ovu platformu podržavaju organizacije kao [to su Worldskills UK, Education and Training Foundation i AoC.

Ostanite sa nama, pročitate najnovije priče, informišite se o inovacijama u ovom sektoru i proširite svoje međunarodne profesionalne mreže lidera i nastavnika stručnih škola, koledža i univerziteta - podelite svoje iskustvo i svoja saznanja: neka svet čuje i za vašu školu!

Ako radite u stručnom obrazovanju i imate šta da podelite, ili imate pristup zanimljivim sadržajima, slobodno nas kontaktirajte i zatražite više informacija.