Seminars and workshops ©

British Council Russia

Od ove godine na mesečnom nivou, postojaće niz događaja za nastavnike engleskog jezika koji žele da ostanu u toku sa najnovijim trendovima svog zanimanja. Ovo će takođe biti prilika za mlade, ambiciozne nastavnike da oprobaju svoje umeće u držanju prezentacija pred prijateljski nastrojenim kolegama, kao i da se pripreme za međunarodnu scenu u budućnosti.

Većina seminara i radionica će biti besplatna, dok će one koje budu organizovane u saradnji sa našim ELT partnerima biti naplaćivane.

Nudimo vam najnoviji program za profesionalno usavršavanje

Kako je broj mesta ograničen, oni koji se prvi prijave biće na listi, tako da predlažemo nastavnicima koji žele da prisustvuju da se prijave što ranije.

Poziv je otvoren za sve nastavnike koji bi želeli da drže seminare ili radionice u budućnosti. Molimo vas, pošaljite nam poruku e-poštom i mi ćemo stupiti u kontakt sa vama.

Želimo da se zahvalimo svim našim ELT kontaktima i partnerima koji učestvuju u našim istraživanjima. Nakon što smo analizirali njihove odgovore, prezentovali rezultate i dobili  pozitivne povratne informacije, pripremili smo nove događaje za nastavnike u skladu sa potreba koje su izrazili.

Želite li da saznate više?

Za dodatne informacije o našim ELT seminarima i radionicama, molimo vas da nas kontaktirate.