Our Learn English apps ©

Mat Wright, British Council Photos

Spremili smo veliki broj aplikacija za učenje engleskog jezika na mobilnom telefonu. Možete da učite engleski kroz igre, audio i video klipove, kvizove. Ove aplikacije vam pomažu da unapredite svoje znanje iz gramatike, proširite fond reči i pripremite ispit.

LearnEnglish Gramatika

Usavršite svoju gramatiku sa našom interaktivnom radnom sveskom. Vežbe su dostupne od početnog do naprednog nivoa. Postoje dve verzije ove aplikacije, engleska i američka.

Engleska verzija - preuzmite sa Apple App Store

Engleska verzija - preuzmite sa Google Play

Engleska verzija - preuzmite sa Windows Phone Store

Američka verzija - preuzmite sa Apple App Store

Američka verzija - preuzmite sa Google Play

IELTS Wordpower

Spremite se za IELTS ispit. Vežbajte uz preko 100 pitanja u 11 kategorija, od nauke i tehnologije do biznisa.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Zvuči ispravno

Interaktivna tabela izgovora zvukova uključuje samoglasnike, suglasnike i dvoglase, a sadrži i audio reprodukciju fonema i primera reči.

Preuzmite sa Apple App Store (iPad only)

LearnEnglish Audio i Video

Gledajte i slušajte engleski u svakodnevnim, običnim konverzacijama kako biste unapredili svoje veštine razumevanja govornog engleskog. Svaki audio i video klip uključuje i transkripte i vežbe za razumevanje.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Preuzmite sa Windows Phone Store

LearnEnglish Elementary Podcasts

Gledajte naše najpopularnije audio i video klipove da bi ste poboljšali svoje veštine razumevanja govornog engleskog. Svaki audio i video klip uključuje audio skripte i vežbe za razumevanje.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Johnny Grammar Izazov

Budite brzi i odgovorite na što veći broj gramatičkih i pitanja iz vokabulara u 60 sekundi! Kroz kviz vas od početnog do naprednog nivoa pitanja vodi Johnny Grammar.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Svet sporta

Igrajte ovu igru skrivenih reči u odlično ilustrovanoj sportskoj sceni. Naučite stotine reči vezanih za sport, sportske događaje i sportske izraze. 

Preuzmite sa Apple App Store

LearnEnglish Kids: Fonemske priče

Ova aplikacija sa fonemski baziranim pričama pomaže deci da uče da čitaju i pišu na engleskom. Svaka priča se fokusira na vežbanje fonemskih zvukova i uključuje prateću igru i rečnik pojmova. Vodič za roditelje sadrži stručne savete o tome kako da pomognete deci u učenju engleskog.

Preuzmite sa Apple App Store (iPad only).

Learn English Kids: Video snimci

Gledajte omiljene dečije priče poput Crvenkape ili Dečaka sa čarobnom frulom u ovoj aplikaciji sa animiranim pričama. Priče uključuju zvučnu naraciju i tekstualnu transkripciju, kao i vodič za roditelje koji sadrži stručne savete o tome kako da pomognete deci u učenju engleskog. 

Preuzmite sa Google Play