Digitalna solidarnost

Portal Digitalna solidarnost namenjen je svima koji su usled pandemije koronavirusa u svojim kućama. Vlada Republike Srbije omogućila je građanima da na jednom mestu pronađu informacije o besplatnim platformama za učenje na daljinu, rad od kuće, besplatnim onlajn knjigama, kursevima, filmovima, muzici, televizijskom sadržaju za vreme pandemije COVID-19.

Na ovom portalu možete pronaći i naše besplatne sadržaje za učenje engleskog jezika za različite starosne grupe. Imaćete mogućnost da procenite svoj nivo znanja engleskog jezika i da unapredite svoje znanje praćenjem kurseva. 

Kursevi u ponudi su:

  1. Learn English

    Naučite engleski online pomoću naših visokokvalitetnih resursa koji u kratkom roku mogu poboljšati vaše znanje engleskog jezika. Ova veb stranica kreirana je za odrasle polaznike od strane svetskih stručnjaka. Započnite polaganjem našeg besplatnog testa za utvrđivanje nivoa znanja engleskog jezika a zatim pređite na lekcije. Na raspolaganju vam stoje i prošireni materijali za slušanje i čitanje koji dodatno unapređuju znanje. U bilo kojem trenutku možete koristiti odeljke za gramatiku i vokabular za kvalitetnije učenje.

  2. Learn English Teens 

    Ako želite da učite engleski i da se pri tom zabavite, ovaj besplatni veb sajt je namenjen vama. Learn English za tinejdžere može da poboljša vaš engleski jezik vežbanjem čitanja, pisanja i slušanja, savetima za ispite, vežbama gramatike i vokabulara, igrama i video zapisima. Takođe možete komunicirati sa drugim tinejdžerima iz celog sveta.

  3. Learn English Kids

    LearnEnglish za decu želi da podrži roditelje čija deca trenutno ne mogu da idu u školu. Imamo puno besplatnih online igara, pesama, priča i aktivnosti za decu. Za roditelje imamo članke o podršci deci u učenju engleskog i video zapise o upotrebi engleskog kod kuće.