Engleski jezik, komunikacijske veštine i rešenja za procenu za preduzeća, državne i obrazovne institucije.

Osnaživanje organizacija da unaprede komunikacijske veštine neophodne za uspeh

Imamo neuporedivo iskustvo dugo više od 80 godina u partnerstvu sa korporativnim, vladinim i obrazovnim organizacijama u više od 80 zemalja u pogledu unapređenja znanja engleskog jezika i komunikacijskih veština.

Koristimo našu stručnost i iskustvo da bismo kreirali skalabilna, atraktivna, uticajna rešenja za online učenje za studente i profesionalce na svim pozicijama, industrijama i fazama karijere. Naši kursevi su dostupni po različitim cenama koje odgovaraju različitim budžetima.

Osiguravamo uspeh i olakšavamo dizajn i sprovođenje kurseva tako što podržavamo menadžere za učenje i razvoj, menadžere ljudskih resursa i poslovne menadžere kroz naš proces u četiri koraka.

Korak 1 – Savetovanje: Identifikujemo nedostatke u veštinama i ciljeve učenja za vašu organizaciju.

Korak 2 – Dizajn: Nudimo skalabilna, prilagođena online rešenja sa personalizovanim sadržajem i integrisanom procenom.

Korak 3 – Implementacija: Naši iskusni treneri angažuju online vaše timove i razvijaju relevantne, prenosive veštine kako bi osigurali napredak vaših zaposlenih.

Korak 4 – Ocenjivanje: Pratimo i izveštavamo o napretku, povraćaju ulaganja i pomažemo vam da prenesete uspeh zainteresovanim stranama.

Zakažite besplatno savetovanje

Osmislite svoj prilagođeni program

Naša rešenja za obuku iz engleskog jezika i profesionalnih komunikacijskih veština

Budite jedan od 80+ miliona učenika širom sveta da biste videli praktične rezultate i promene u ponašanju na radnom mestu. Naši online programi uključuju:

  • ciljani, relevantni razvoj veština na radnom mestu
  • alate za praćenje uticaja obuke i povraćaja ulaganja.

Paket za online obuku

Jedinstveno rešenje za razvoj engleskog jezika i profesionalnih komunikacijskih veština. Kontrolne table i ciljane povratne informacije pomažu vam da pratite uticaj obuke i povraćaj ulaganja. Kursevi su osmišljeni tako da zadovolje vaše potrebe uključujući:

  • Samostalno učenje: Pogodno, skalabilno, pristupačno vođeno učenje za jačanje veština engleskog jezika u društvu ili na radnom mestu kada i gde to odgovara polaznicima
  • Engleski na radnom mestu: Skalabilno, isplativo kombinovano učenje, koje spaja fleksibilno samostalno učenje sa interaktivnošću i povratnim informacijama na sesijama koje vodi predavač
  • Društveni engleski jezik: Angažovani, interaktivni programi koje vode predavači za engleski na radnom mestu i u društvu, sa vrhunskim aktivnostima online učenja i procenama
  • Profesionalne komunikacijske veštine: Ciljani, upečatljiv razvoj govornih i pismenih komunikacijskih veština na radnom mestu
  • IELTS predavač: Fokusirana priprema za IELTS ispit sa ciljem da pomognete vašim kandidatima da prođu obuku i pomognete vašem timu i studentima da zajedno sa nama, kokreatorima IELTS testa, ostvare rezultat koji im je potreban.
  • Procena: Globalno priznati ispiti, procene i akreditivi koji uspostavljaju standarde za poređenje, praćenje napretka i isticanje dostignuća. Oni će vam omogućiti da angažujete talente, poredite veštine i merite napredak, i pomoći će studentima da budu primljeni u institucije širom sveta.

Spoljni linkovi