IELTS

IELTS (International English Language Testing System / Međunarodni sistem za testiranje znanja engleskog jezika) je najpopularniji test znanja engleskog jezika u svetu. Prošle godine više od 2.9 miliona ljudi je polagalo ovaj test.

Uspeh na IELTS testu otvara vam nove mogućnosti – života, studiranja i rada bilo gde na svetu. Širom sveta IELTS priznaje više od 10.000 akademskih, institucija vlada, ali i privrednih organizacija.

IELTS je jedini test znanja engleskog jezika koji priznaju imigracione službe svih zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog jezika.

Ukoliko aplicirate za dobijanje vize kako biste se preselili u Veliku Britaniju, IELTS se nalazi na listi Secure English Language Tests. Više informacija možete da pronađete na našoj strani  IELTS za britanske vize i imigraciju.

Prijavite se za IELTS

British Council je ponosni suvlasnik IELTS-a.

Upozorenje

Primetili smo sajtove koji se lažno predstavljaju kao sajtovi za IELTS registraciju. Molimo vas da obratite pažnju da ovi sajtovi nisu povezani sa British Council-om. Takođe, nismo odgovorni sa sadržaj koji se na ovim sajtovima pojavljuje.

Kako biste bili sigurni da su vaši podaci bezbedni, isključivo se registrujte za test putem linka na ovom sajtu ili na sajtu TakeIELTS.

Pre nego unesete lične podatke, molimo vas još jednom da proverite da li to činite u ispravnom sistemu. Ovo možete učiniti tako što ćete se proveriti da li veb adresa počinje sa ''https://''. Takođe, prevarni sajtovi u nekim slučajevima koriste malo izmenjen ispis našeg imena, samim tim proverite da li je ''British Council'' pravilno napisano.

Ukoliko i dalje niste sigurni da li je sajt lažan, molimo da koristite ovaj link kako biste bukirali IELTS test.

SAZNAJTE VIŠE O IELTS TESTU