Engleski Online kurs: Pridružite se globalnoj online učionici British Council-a.

Pomažemo da steknete samopouzdanje i poboljšate govor, pisanje, slušanje i pisanje. Pretplatite se sada. Bez obzira da li ste zainteresovani za individualne časove ili časove u maloj grupi, sa nastavnicima British Council-a ostvarićete svoje ciljeve vezano za engleski jezik. Časovi su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Naši online časovi prate iste visoke standarde po kojima je British Council poznat, omogućavajući vam da unapredite svoje znanje engleskog jezika iz udobnosti svog doma.

Prilagodite svoj raspored i izaberite časove na osnovu vaših ciljeva i interesovanja.

  • Možete učiti u malim grupama ili tokom individualnih časova „jedan-na-jedan“ kako biste dobili dodatnu pomoć i pažnju.
  • Neograničen pristup vrhunskim materijalima i aktivnostima za učenje.
  • Primite British Council sertifikat o postignuću.
  • Pristup vebinarima o gramatici koje vode nastavnici (Live 25).

Šta ćete naučiti tokom online kursa

Pomoću English Online možete definisati svoje ciljeve učenja i birati između različitih tematskih časova, od engleskog jezika za posao do svakodnevnog engleskog, kako biste poboljšali svoju gramatiku, govor, izgovor i još mnogo toga.

  • Poslovni engleski: Unapredite svoju karijeru tako što ćete naučiti kako da komunicirate na engleskom jeziku na radnom mestu.
  • Opšti časovi engleskog jezika: Steknite čvrstu osnovu za veštine govora, slušanja, čitanja i pisanja.
  • Društveni engleski: Naučite kako da komunicirate sa drugima u društvenim situacijama, kada putujete i kako da komunicirate sa ljudima u različitim situacijama služeći se svakodnevnim jezikom.

Prijavite se sada da biste dobili dva besplatna probna grupna časa ili jedan individualni čas!

Napravite raspored učenja koji je fleksibilan i koji odgovara vašem budžetu i načinu života. Izaberite plan pretplate i počnite danas.

Srebrna (Silver) Zlatna (Gold) Platinasta (Platinum)
5 predavanja mesečno 10 predavanja mesečno 15 predavanja mesečno
Onlajn predavanja u trajanju od 55 minuta Onlajn predavanja u trajanju od 55 minuta Onlajn predavanja u trajanju od 55 minuta
100% onlajn učenje na računaru ili tabletu 100% onlajn učenje na računaru ili tabletu 100% onlajn učenje na računaru ili tabletu
Pretplatite se danas Pretplatite se danas sa besplatnim probnim periodom Pretplatite se danas sa besplatnim probnim periodom

Bilo da ste početnik ili da imate napredno znanje, naši kursevi engleskog jezika su dizajnirani za sve nivoe. Ako niste sigurni koji je vaš trenutni nivo, ne brinite – možete uraditi besplatni test nivoa znanja na English Online.

Spoljni linkovi