Onlajn predavanja uživo | Personalizovani planovi učenja | Stručni nastavnici | Pretplatite se danas

Prilagodite svoje učenje, odaberite raspored predavanja i radite sa nastavnicima British Council-a i učenicima iz celog sveta. English Online je stručno osmišljen da poboljša vaše veštine engleskog jezika.

  • Prilagodite svoje učenje i postavite ciljeve učenja.
  • Odaberite raspored predavanja i pratite svoj napredak korišćenjem naše platforme za učenje svetske klase.
  • Povežite se i uključite se u globalnu zajednicu stručnih nastavnika British Council-a i učenika u 55-minutnim interaktivnim predavanjima.
  • Steknite sertifikaciju za svoje učenje i dobijte sertifikat British Council-a o uspehu koji priznaju poslodavci širom sveta.

Započnite sa 7-dnevnim besplatnim probnim periodom

Napravite raspored učenja koji je fleksibilan i prilagođen vašem budžetu i načinu života. Odaberite plan pretplate i započnite već danas

Srebrna (Silver) Zlatna (Gold) Platinasta (Platinum)
5 predavanja mesečno 10 predavanja mesečno 15 predavanja mesečno
Onlajn predavanja u trajanju od 55 minuta Onlajn predavanja u trajanju od 55 minuta Onlajn predavanja u trajanju od 55 minuta
100% onlajn učenje na računaru ili tabletu 100% onlajn učenje na računaru ili tabletu 100% onlajn učenje na računaru ili tabletu
Pretplatite se danas Pretplatite se danas sa besplatnim probnim periodom Pretplatite se danas sa besplatnim probnim periodom

Šta ćete naučiti na vašem onlajn kursu

Pomoću English Online možete da postavite ciljeve učenja i odaberete između različitih predavanja od engleskog jezika za posao do svakodnevnog engleskog jezika, da biste poboljšali svoju gramatiku, govor, izgovor i još mnogo toga.

Učite korišćenjem naše interaktivne platforme i povežite se u globalnu učionicu od 10 učenika u vremenima koja vam odgovaraju. Pratite svoj napredak kroz testove i procene, i primajte povratne informacije uživo od svojih nastavnika.

Naši kursevi su najprikladniji za učenike sa nižim srednjim nivoom engleskog jezika ili višim od njega. Ako niste sigurni u to koji je vaš trenutni nivo, ne brinite - možete besplatno da testirate nivo pomoću kursa English Online.