Our Learn English websites ©

Mat Wright, British Council Photos

Pogledajte naš izbor besplatnih onlajn materijala za učenje engleskog.

Učenje engleskog kroz aktivnosti

Možete učiti engleski onlajn na našem besplatnom sajtu za učenje engleskog za odrasle. Sajt nudi pristup stotinama stranica tekstualnog, audio i video sadržaja i preko 2000 interaktivnih vežbanja. Možete postati član i dati svoj doprinos sajtu, stupiti u kontakt sa drugim korisnicima i preuzeti besplatne resurse.

LearnEnglish vebsajt

Učenje engleskog kroz igru

Možete učiti engleski dok se zabavljate i igrate. Pronaći ćete igre za svačiji ukus sa kojima možete vežbati svoj engleski ili se jednostavno samo zabavljati. Između ostalog, tu su i stotine ilustrovanih šala. Igrajte se, uživajte i naravno učite.

Učite engleski kroz igru

Učite engleski uz audio i video snimke

Imamo mnogo audio i video materijala za vežbanje jezika. Ovi materijali uključuju priče, audio seriju, niz obrazovnih TV programa o predavanju engleskog jezika ostvarenih u saradnji sa BBC-jem, i video snimke koji vas uče kako da se pravilno izrazite u različitim situacijama.

LearnEnglish slušaj i gledaj

Učenje engleskog za decu

LearnEnglish Kids je zabavan, obrazovni sajt za decu uzrasta od pet do 12 godina, koja žele da uče engleski. Na ovom sajtu možete pronaći igre kroz koje deca uče gramatiku i razvijaju fond reči, pesme, priče, video snimke, kao i niz drugih aktivnosti čiji je fokus na unapređenju znanja engleskog jezika. LearnEnglish Kids je takođe namenjen i nastavnicima i roditeljima, sa dostupnim materijalima za roditelje koji žele da pomognu svom detetu u učenju engleskog van učionice.

LearnEnglish Kids vebsajt

Učenje engleskog za tinejdžere

Za mlade koji uči engleski jezik i njihove roditelje. LearnEnglish Teens je vebsajt namenjen mladima od 13 do 17 godina. Na stranici možete pronaći jezičke vežbe, savete za polaganje ispita, pomoć za unapređenje vokabulara i rešavanje gramatičkih nedoumica, kao i zabavne aktivnosti, video-materijale, igre i slagalice.

LearnEnglish Teens vebsajt

Poslovni engleski

Već govorite engleski, ali biste želeli da usavršite svoj poslovni engleski jezik? Zanima vas da li je vaše znanje engleskog koji se koristi u poslu na željenom nivou? Želite da se prijavite za posao u međunarodnim organizacijama u kojima je engleski radni jezik? Imamo prave resurse koji će vam pomoći da unapredite svoj poslovni engleski.

Business English vebsajt

Učenje engleskog uz fudbal

Ako učite engleski jezik, a volite i fudbal, Premier Skills English vam može pomoći da unapredite svoj engleski dok istovremeno učite o klubovima i fudbalerima iz Premijer lige. Možete i saznati više o utakmicama i pravilima Premijer lige, igrati igrice i rešavati kvizove.

Premier Skills English vebsajt