A person using Englishscore Tutors on a computer

Lični pristup - onda kada vam je potreban

Usavršite svoje znanje engleskog jezika na zabavan i interaktivan način koristeći pomoć naše odlične lične usluge tutora, izgrađene prema vašim potrebama. Šta god želite da postignete sa učenjem engleskog jezika, naši tutori će vam pomoći da uspete u ulozi savetnika, trenera i vodiča.

Šta je Englishscore Tutors?

Englishscore Tutors je usluga individualnog podučavanja koja nudi 30-minutnu onlajn nastavu na engleskom jeziku sa nastavnicima koje je odobrio Britanski savet. Bez obzira da li učite engleski jezik za profesionalni razvoj, lično usavršavanje ili putovanje, Englishscore Tutors je ugodan način za razvijanje potrebnih veština.

Naši visokokvalifikovani učitelji će razviti plan studija sa vama usmeren na postizanje vaših ciljeva, a kao mentori naći će tempo i pristup koji vam odgovara. Sesije su fokusirane na razgovor i osmišljene su tako da vam pomognu da razvijete samopouzdanje u govoru.

Pesonalizovano, fleksibilno učnje

Naše individualne sesije su u potpunosti prilagođene vašim potrebama; odaberite temu ili veštinu koju želite da poboljšate ili izaberite plan učenja. Ako niste sigurni, od nastavnika možete dobiti stručne preporuke. Nakon svake lekcije, vaš nastavnik će vam ostaviti detaljne povratne informacije o vašem govornom učinku.

Naši tutori su dostupni 24 sata, 7 dana u nedelji, uključujući vieknde i praznike - tako da možete da planirate časove kako vama odgovara.

Počnite učenje

Nije potrebno preuzimanje dodatnih programa. Sve što vam treba je računar, Google Chrome, veb kamera, mikrofon i internet veza.

Nakon prve lekcije, dobićete pristup celovitom personalizovanom planu učenja - uključujući gramatiku i teme govora - na kojima ćete raditi sa svojim nastavnikom. Možete da rezervišete 30-minutne sesije sa svojim nastavnikom u paketima od 3, 10 ili 20 sesija.

Naučite od najboljih

Naši nastavnici imaju jedinstveno iskustvo da razumeju znanje engleskog jezika koje je potrebno za uspeh. Svaki nastavnik ima nivo i kvalifikaciju za predavače i takođe je radio u profesionalnom okruženju sa iskustvom u različitim sektorima, uključujući bankarstvo, marketing, prodaju, ljudske resurse i još mnogo toga.

Možete da upoznate naše nastavnike putem njihovih kratkih video prezentacija da biste bolje razumeli njihovo profesionalno iskustvo, obrazovnje i akcenat.

Naš sistem vam pomaže da držite pravog razvojnog puta, pratite svoj napredak i ostvarite svoje ciljeve.