Velika Britanija dočekuje preko 400.000 internacionalnih studenata svake godine, i jasno nam je zašto.

Univerziteti u Velikoj Britaniji, koji su na samom vrhu svetskih listi, poznati su po tome što studentima pružaju priliku da steknu veštine koje poslodavci traže. Samo prisustvo na predavanju nije dovoljno, potrebno je da se aktivno pristupi nastavi kroz seminare, diskusije i praktične projekte. Ovaj sistem rada će vam pomoći da razvijete kritičko razmišljanje, kreativnost i samopouzdanje.

Pored koristi koje pruža akademska tradicija nekih od najpoznatijih univerziteta na svetu, imaćete pristup najmodernijoj opremi zahvaljujući reputaciji Velike Britanije kao mesta na kome se vrše najnovija istraživanja. Studiranje u Velikoj Britaniji će vam takođe pomoći da unapredite svoje znanje engleskog jezika kao i samopouzdanje pri govoru stranog jezika, što je jako cenjeno od strane poslodavaca širom sveta.

Bez obzira na razlog koji vas dovede i da li studirate na osnovnima ili postdiplomskim studijama, internatu ili srednjoj stručnoj školi; učićete u sigurnoj, multikulturalnoj sredini. Dok budete studirali, imaćete priliku da budete stipendista, budući da sve obrazovne institucije u Velikoj Britaniji imaju sistem podrške za svoje učenike. Deo ovog iskustva je i kulturalna avantura koju čine muzički festivali, fudbalske utakmice kao i zamkovi i noćni život.

Sa cenama koje su niže nego u Australiji i SAD i programima u trajanju od tri godine, možete da uživate u jedinstvenom učeničkom iskustvu koje će promeniti vaš život.

Saznajte više o obrazovanju u Velikoj Britaniji na Study UK.

Spoljni linkovi