„Teaching for Success", predstavlja integrisani pristup koji doprinosi unapređenju kvaliteta predavanja i učenja u obrazovanju

Vlade, obrazovne institucije i međunarodne organizacije upravljaju  procesom stalnog stručnog usavršavanja nastavnika. Program „Teaching for Success" smo razvili kako bismo vam pomogli da povećate kvalitet predavanja i učenja.

Pročitajte više o tome šta ovaj program podrazumeva i kako može da vam pomogne.

NOVI OKVIR ZA STALNO STRUČNO USAVRŠAVANJE (SSU) NASTAVNIKA 

Efektivni i stalni process stručnog usavršavanja predstavlja srž programa „Teaching for Success". Naš pristup odlikuje fleksibilnost koja mu omogućava da se prilagodi specifičnim zahtevima državnih institucija i potrebama nastavnika.

Nastavnici širom sveta bi trebalo da imaju stalni pristup prilikama za stručno usavršavanje visokog kvaliteta kako bi unapredili svoje veštine i uspeh svojih učenika.

PREUZMITE NAŠE BESPLATNE MATERIJALE ZA NASTAVNIKE I PREDAVAČE

Program „Teaching for Success" uključuje veliki broj aktivnosti za nastavnike i predavače kao što su formalne obuke i kvalifikacije za nastavnike, prilike za razmenu iskustva sa kolegama, kao i druge aktivnosti neformalnog karaktera. One se mogu kombinovati kako bi ispunile vaše specifične potrebe. Saznajte više i preuzmite besplatne materijale.

STRUČNO USAVRŠAVANJE ZA NASTAVNIKE RAZLIČITIH PREDMETA

Program „Teaching for Success" je relevantan za nastavnike svih predmeta i koristi tehnologiju koja odgovara nastavnicima i kontekstu u kome rade. Poseban fokus je stavljen na predavanje engleskog jezika. Ovaj okvir uključuje materijale za obuku i razvoj nastavnika engleskog jezika koji su visokog kvaliteta.

PREDNOSTI ZA CEO OBRAZOVNI SISTEM, NASTAVNIKE I UČENIKE

Program „Teaching for Success" će vaš obrazovni sistem učiniti boljim, modernijim i efektivnijim. Naši programi obuke i razvoja pomažu nastavnicima da ostvare bolje rezultate u učionici i podignu nivo uspeha svojih učenika. On podržava nastavnike u naporima da preuzmu odgovornost za sopstveni profesionalni razvoj.

ISKUSTVO I STRUČNOST

Naš pristup se bazira na međunarodnoj stručnosti British Council-a i dugogodišnjoj saradnji sa državnim obrazovnim institucijama širom sveta u cilju povećanja kvaliteta predavanja i učenja.

Spoljni linkovi