What is Aptis?
  • Aptis pruža pouzdane i precizne informacije o nivou znanja engleskog jezika u vašoj organizaciji. Na osnovu ove procene, bićete u mogućnosti da donesete bolje odluke pri zapošljavanju, daljem razvoju i obuci.
  • Aptis je fleksibilan i prilagodljiv vašim potrebama pa vam omogućava da brzo ocenite znanje vaših zaposlenih.
  • Takođe, pruža vam mogućnost da precizno ocenite veštine koje su vama relevantne i brzo dobijete rezultate.

KAKO JE TEST STRUKTUIRAN?

Aptis ocenjuje poznavanje gramatike, vokabular i jezičke veštine (govor, pisanje, čitanje i slušanje). Sastoji se iz testa gramatike i vokabulara, kao dva obavezna elementa, uz dodatni test jezičkih veština po vašem izboru.

Svaki test počinje opštim pitanjima, a zatim prelazi na sve zahtevnije zadatke. Svaki segment testa ocenjuje znanje engleskog jezika od nivoa A1 do C.

KAKO DA ODABERETE APTIS TEST U ODNOSU NA SOPSTVENE POTREBE?

Možete da odaberete da testirate sve jezičke veštine (govor, pisanje, čitanje i slušanje) ili samo one koje su najvažnije za posao u vašoj organizaciji.

Na primer, ukoliko ste HR menadžer zadužen za selekciju zaposlenih koji će sarađivati sa klijentima, prioritet bi mogle da imaju veštine govora i pisanja. Međutim, ako želite da ocenite sveukupno znanje jezika vaših nastavnika, trebalo bi da u Aptis test uključite sve četiri jezičke veštine.

Mi vam možemo pomoći da Aptis upotrebite na onaj način koji je za vas najbolji.

Bez obzira na to da li vam je testiranje potrebno za selekciju kandidata, razvoj zaposlenih ili njihovu obuku, Aptis je test engleskog jezika za vas.

TIPOVI APTIS TESTA

Aptis General

Aptis General je osnovni tip testa. On može biti prilagođen vašem preduzeću ili organizacionim potrebama, na primer određenoj delatnosti (ekonomija, turizam) kao i različitim veštinama koje želite da testirate.

APTIS ADVANCED

Aptis Advanced je inovativni alat za procenu znanja koji vam pomaže da precizno testirate znanje engleskog jezika – čitanje, pisanje, slušanje i govor. Koristi se pri testiranju viših nivoa znanja engleskog jezika (CEFR* B1-C2).

APTIS ZA NASTAVNIKE

Aptis za nastavnike je osmišljen imajući u vidu osobe koje rade u sektoru obrazovanja kako bi pomogao proces podizanja nivoa kvaliteta nastave u vašoj obrazovnoj ustanovi.

Ovde možete pronaći više informacija o ovom tipu Aptis testa.

APTIS ZA TINEJDŽERE

Aptis za tinedjžere je opšti test engleskog jezika namenjen mladima uzrasta od 13 do 15 godina. Prilagođen je potrebama mladih pri razvoju njihovih jezičkih veština.

Ovde možete pronaći više informacija o ovom tipu Aptis testa.

Spoljni linkovi