Date
Četvrtak, 4. jun 2015 -
19:15 to 21:15
Mesto održavanja
Pratite ceremoniju dodele ELTons nagrada

Saznajte šta je novo i inovativno u svetu nastave engleskog jezika ove godine.

Ne propustite ovu uzbudljivu priliku da pratite uživo ceremoniju dodele ELTons nagrada. ELTons nagrade, koje sponzoriše Kembridž engleski, jedine su međunarodne nagrade koje prepoznaju i slave inovacije u oblasti nastave engleskog jezika. ELTons nagrađuje obrazovne alate koja pomažu učenicima iI nastavnicima engleskog jezika da ostvare svoje ciljeve.

Pratite uživo dodelu ELTons nagrada

Priključite se prenosu uživo u četvrtak, 4. juna u 19.15 kako biste saznali ko će biti dobitnici prestižnih ELTons nagrada. Saznajte ko su nominovani za ELTons nagradu u 2015. i na koji način su odabrani.

Tvitujte #ELTons2015 kako biste osvojili nagradu

Postavite pitanje, podelite sa nama Vaše misli ili komentare i iskustva na Tviteru koristeći hashtag #ELTons2015. Najinteresantniji postovi će biti izabrani iI nagrađeni kompletom British Council Innovations publikacija.

British Council Innovations Series publikacije:

• Inovacije u vezi sa stalnim profesionalnim usavršavanjem nastavnika engleskog jezika

• Inovacije u vezi sa obukom studenata engleskog jezika

• Inovacije u vezi sa savremenim tehnologijama u nastavni engleskog jezika

• Inovacije u vezi sa nastavom engleskog jezika za migrante I izbeglice.

Dostignite svoj maksimum u oblasti nastave

Kao svetski ekspreti za engleski, engleskom jeziku i nastavnicima pridajemo veliku važnosti. Putem naših kurseva za obuku nastavnika, kroz stručne savete, korisne informacije u vezi sa nastavom, materijale i mreža podrške, nastojimo da Vam pomognemo da postanete uspešniji nastavnik engleskog jezika. Saznajte više o našem radu sa nastavnicima engleskog jezika u Srbiji.