Premium Plus skole
Date
Četvrtak, 12. / 10 / 2023 - 18:00 to Sreda, 31. / 01 / 2024 - 20:00
Mesto održavanja
British Council Serbia

U četvrtak, 12. oktobra 2023 god. British Council u Srbiji proslavio je veliki uspeh - dobijanje Kembridž Platinum statusa. Ova prestižna titula predstavlja izuzetan podvig! U svetu postoji preko 2,800 centara u 130 zemalja a manje od 120 može da se pohvali Platinum statusom. 

Platinum status nije samo simbol izvanrednog obrazovnog rada, već i posvećenosti visokom nivou korisničke usluge. Proces postizanja Premium statusa zasniva se na obezbeđenju izuzetnog iskustva za kandidate, počevši od pripreme za ispit, pa sve do samog dana ispita i perioda nakon njega. 

Svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima podelili smo sa školama engleskog jezika koje su naši višegodišnji partneri i dele zasluge sa nama za postignuti uspeh. Ovom prilikom predstavnicima Premium Plus škola iz Srbije i regiona, koje su deo našeg Advantage programa, uručili smo plakete sa naglašenim statusom za ovu akademsku godinu. Ovi obrazovni centri istakli su se svojim radom i predanošću, i posvećenošću u pružanju vrhunske podrške svojim polaznicima.

Na ovom svečanom događaju, obratio se i Nebojša Đurić, direktor sektora za ispite, i izrazio svoju duboku zahvalnost za kvalitetno vešegodišnje partnerstvo sa prisutnima.

Škole sa Premium Plus statusom za akademsku 2023/2024 godinu su: 

 1. Studio Linea, Bar
 2. Inlingua Galindo, Beograd
 3. BBC School, Kruševac
 4. Equilibrio, Beograd
 5. New Age School, Zrenjanin
 6. Big Bird, Beograd
 7. Institut za strane jezike, Beograd
 8. Lingua, Novi Sad
 9. Tom i Ema, Beograd
 10. Merryland, Beograd
 11. Mediter, Beograd
 12. Happyland, Zemun
 13. Waves, Budva
 14. Anglia Plus, Kula
 15. Alpha Lingua, Vršac