Date
Sreda, 24. / 03 / 2021 -
15:30 to 19:00

Kako učestvovati

Izložba PlayUK prikazuje se uživo na internetu. Da biste prisustvovali, jednostavno se prijavite pomoću eventbrite nakon čega ćete dobiti link za pridruživanje događaju.

 

Pridružite nam se 24. marta popodne na finalnom događaju koji se u okviru PlayUK 20/21 prikazuje uživo. Izložba PlayUK 20/21 okupiće tog popodneva vodeće kreativce iz oblasti video igara, stručnjake i vođe zajednica iz svih zemalja Zapadnog Balkana i iz Velike Britanije – a svi će oni uživo diskutovati i razgovarati u potpuno novom virtuelnom izložbenom prostoru PlayUK.

Oduševljeni smo što ovom prilikom možemo pozdraviti plejadu učesnika koja uključuje Malata Abasa (Malath Abbas) (Biome Collective), Dajanu Dimovsku (NapNok Games), Ivana Notarosa, Kristinu Janković (Srpska asocijacija industrije video igara) i Džordan Eriku Veber (Jordan Erica Webber). Pratite nas i narednih sedmica jer ćemo najaviti još događaja i još učesnika, te objaviti raspored svih predstojećih dešavanja.

PlayUK izložba biće vam uživo prikazana iz potpuno novog virtuelnog izložbenog prostora. Ovu novu virtuelnu izložbu, kreiranu u Mozilla Hubs, dizajnirala je ilustratorka Anđela Janković a izradio Andrej Jagar. Ovde uvrštavamo kratki pogled na rani koncept-art izložbe kako biste stekli predstavu o tome šta se zapravo gradi iza scene.

Nakon što se ovaj događaj bude održao uživo onlajn, virtuelni izložbeni prostor ostaje otvoren posetiocima širom svijeta. Posetioci će biti pozvani da istraže ovaj razigrani i spekulativni pejzaž inspirisan arhitekturom Srbije. Ovde će moći da upoznaju i celu grupu sa mentorskog programa PlayUK, te pogledati predavanja eventualno propuštena u okviru salonskih razgovora 20/21. koji su se odvijali u proteklih šest meseci.