Date
Petak, 1. jul 2016 - 0:00 to Ponedeljak, 25. jul 2016 - 0:00
Mesto održavanja
Krajnji rok za registraciju

Ako ste nastavnik engleskog jezika i želeli biste da nastavite vaše stručno usavršavanje na jednom od vodećih UK univerziteta za istraživanje, sada se možete prijaviti na postdiplomske master studije Univerziteta Sautempton razvijenog u saradnji sa British Council-om. 

… veoma izazovno i uzbudljivo iskustvo koje mi je pomoglo da razvijem svoje veštine… najveća prednost za mene je ta što mogu studirati od kuće i nastaviti sa svojim poslovnim obavezama.“ Nat, diplomirani master, 2014.

Program traje dve i po godine i omogućava izučavanje ključnih polja trenutne teorije i prakse u primenjenoj lingvistici i nastavi engleskog jezika na postdiplomskom nivou. Program izvodi tim iskusnih e-predavača sa Univerziteta Sautempton.   

Nastava se izvodi isključivo putem interneta što vam pruža fleksibilnost da studirate sa bilo kog mesta u vreme koje vama najviše odgovara.  

Program uključuje dve godine predavanja i finalni semestar u kojem se izvodi istraživanje i piše disertacija.  

Saznajte više o programu postdiplomskih studija iz oblasti nastave engleskog jezika. Ako imate bilo kakvih pitanja molimo da nam pošaljete poruku na MastersELTonline@britishcouncil.org

Prijave su otvorene do 25. jula, a program počinje u septembru 2016. godine.