Date
Utorak, 28. / 10 / 2014 -
14:00 to 23:59
Mesto održavanja
Privredna komora Srbije

Događaj "Nove tehnologije u obrazovanju" ima za cilj unapređenje kvaliteta obrazovanja u Srbiji i jugoistočnoj Evropi povezivanjem IT i obrazovnog sektora. Prošle godine smo okupili 25 izlagača, 30 predavača iz Velike Britanije i Srbije, više od 1.000 učesnika i 2.000 gledalaca koji su pratili događaj putem direktnog prenosa preko interneta. Putem društvenih mreža informisali smo više od 500.000 ljudi o ovom događaju. 

Pozivamo vas na kratku prezentaciju koja će biti organizovana 28. oktobra u prostorijama Privredne komore Srbije. Ovo je idealna prilika da dođete i saznate više o tome šta znači biti izlagač ili partner na ovom događaju.

Za više informacija, pogledajte našu ponudu za izlagače. Ukoliko želite da postanete naš partner, kontaktirajte naš tim i mi ćemo Vam poslati ponudu.

Rok za prijavu za izlagače i partnere je 15. novembar 2014. Radujemo se našem susretu, daljem upoznavanju i razmatranju učešća vaše kompanije. 

Ovu konferenciju organizujemo u saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvojaMinistarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, Privrednom komorom Srbije i drugim partnerima. Takođe, naši izlagači prošle godine bile su kompanije Klett, Microsoft, Orion Telekom i druge.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, ili želite da postanete naš partner, možete kontaktirati našu koleginicu Jelenu Mehić.

Pogedajte našu ponudu