U izboru 50 najboljih domaćih sajtova koji tradicionalno organizuje izdavač uglednog računarskog časopisa PC Press, naš sajt nagrađen je kao najbolji u kategoriji “Baza znanja” za 2014. godinu.

U obrazloženju odluke o nagradi stoji da je sajt na kome se trenutno nalazite “sjajno upakovano i izuzetno praktično sredstvo za povezivanje ljudi koji žele da uče ili predaju engleski jezik, koji se interesuju za britansku kulturu, žele da studiraju i putuju u Veliku Britaniju, kao i za informisanje o svim korisnim i kreativnim programima i konkursima koje Savet nudi našim građanima”.

U kategoriji “Vesti” pobedio je sajt b92.net, u kategoriji “Servisi” sajt poreskauprava.gov.rs, u kategoriji “Život” sajt narodnopozoriste.rs, u kategoriji “Blog” sajt psihoverzum.com.

Najbolji nastup na društvenim mrežama imala je Facebook stranica Naftne industrije Srbije, a nagradu publike za celokupni online nastup u 2014. godini osvojila je kompanija Strauss Group.

Dodeljena su i priznanja za najbolje aplikacije za mobilne uređaje. U kategoriji “Android” priznanje je dobila aplikacija TopEleven, u kategoriji “iOS aplikacija” SBB D3GO, a u kategoriji “Windows Mobile” aplikacija Eurobank mBanking.

Izbor 50 najboljih domaćih sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od početka razvoja interneta u Srbiji, 1997. godine.