Trenutno svi provodimo većinu našeg vremena u kući, tako da je to sjajna prilika da počnete da radite sve stvari koje odavno želite, ali nikada niste imali vremena za njih. Nezavisno od toga da li imate deset minuta ili sat vremena dnevno, naši materijali za učenje će vam pomoći da poboljšate svoje jezičke sposobnosti. 

SAZNAJTE KOJI JE VAŠ NIVO POZNAVANJA ENGLESKOG JEZIKA

Započnite učenje rešavanjem besplatnog testa engleskog jezika, u pitanju su gramatika i vokabular, da bi saznali koji ste nivo. Na osnovu vaših rezultata, platforma će vam ponuditi materijale za vežbanje kako bi nastavili da napredujete. 

UNAPREDITE SVOJE JEZIČKE VEŠTINE

Od trenutka kada otkrijete koji ste nivo, spremni ste da radite na svojim sposobnostima slušanja, čitanja i pisanja. Jednostavno označite vaš nivo znanja (koji ste dobili na prethodnom testu) i potom izaberite materijal za učenje, ima mnogo ponuđenih tipova tekstova i audio snimaka, interaktivnih vežbi i radnih listova.

ENGLESKI ZA TINEJDŽERE

Većina učenika širom sveta trenutno ne pohađa časove. Naša LearnEnglish Teens stranica vam može pomoći u učenju i vežbanju engleskog jezika kod kuće, u ovom teškom vremena. LearnEnglish Teens stranica ima mnogo videa, audio snimaka i tekstova za čitanje, koji vam pomažu da unapredite vaše jezičke veštine i podstaknu vas na učenje. Za početak, predlažemo vam da dnevno koristite LearnEnglish Teens između 20 i 30 minuta. Ako to ispoštujete, uočićete znatan napredak.

UNAPREDITE SVOJ POSLOVNI ENGLESKI

U današnje vreme kada sve više i više ljudi radi u internacionalnim kompanijama, a ovo je odlična prilika da unapredite vaš poslovni engleski. Posetite naš Business English odeljak da bi razvili svoje veštine držanja intervjua, veštine pisanja e-mailova i kako da povećate svoju svest o poslovnim temama i problemima.

OSTANIMO POVEZANI

Ako želite da ostanemo u kontaktu, čitajte vesti na našim stranicama i povežite se sa nama, a zatim se pridružite i našoj Fejsbuk stranici, i pratite nas na Tviteru.

Želimo da izgradimo jaču i veću zajednicu za vas koji volite da učite i uživate u kulturi. U ovome smo zajedno!