Za sve vas roditelje imamo nekoliko ideja kako da zabavite svoju decu. Kao svetski stručnjaci za učenje engleskog jezika, imamo u ponudi mnoštvo materijala koji će vam pomoći da učite zajedno sa svojom decom.

IGRE, PESME I PRIČE

Samo zato što ste u kući ne znači da se ne možete zajedno zabaviti. Pevajte pesme, igrajte igre ili gledajte priče i bajke na našoj  LearnEnglish Kids veb stranici. Sve ovo neće samo zabaviti vašu decu satima, nego će im pomoći da prošire i svoj vokabular i da vežbaju engleski.

"KAKO DA" VIDEO SADRŽAJI

Pomozite deci da razviju svoju kreativnu stranu uz naše  how-to videos. Od magičnih trikova do učenja kako da gledaju na sat – vaša deca će uživati u svakom minutu, a vi ćete videti kako njihovo samopouzdanje raste sa svakom novom naučenom stvari.

UČITE ENGLESKI SA TIMIJEM

YouTube je postao neverovatno popularan među mlađim generacijama, i mi imamo odgovarajući sadržaj na njemu. Sa našim besplatnim YouTube video serijalom o Timiju i njegovim prijateljima, vaša deca otkriće novi svet, razviti kreativnost i maštu.

OSTANIMO POVEZANI

Ako želite da ostanemo u kontaktu, čitajte vesti na našim stranicama i povežite se sa nama, a zatim se pridružite i našoj Fejsbuk stranici, i pratite nas na Tviteru.  

Želimo da izgradimo jaču i veću zajednicu za vas koji volite da učite i uživate u kulturi. U ovome smo zajedno!