Možemo vam ponuditi niz besplatnih online materijala koji će vam pomoći da radite na svom profesionalnom razvoju i povežete se sa kolegama širom svijeta, iz udobnosti vlastitog doma.

Pogledajte snimak naše besplatne onlajn sesije s predsednikom IATEFL-a

Dr. Hari Kučah je 15. aprila prisutnima predstavio rad IATEFL-a i pružio više informacija o pogodnostima za članove, ali i one koji to još uvek nisu. Objasnio je i različite načine za saradnju s IATEFL-om i kako možete koristiti njihove onlajn resurse za nastavak svog profesionalnog razvoja.

PLANOVI ZA ČASOVE UČITELJA/NASTAVNIKA U OSNOVNIM ŠKOLAMA

Pripremili smo vam više od 100 isplaniranih lekcija, časova i specijalno dizajniranih aktivnosti samo za osnovne škole. Sve naše isplanirane lekcije i aktivnosti su podeljene po nivoima. Možete pronaći razne teme – od godišnjih doba i festivala, do ideja kako koristiti kartice za učenje i kako da se fokusirate na gramatiku.

PLANOVI ZA ČASOVE ZA PROFESORE TINEJDŽERA

Pripremili smo više od 200 lekcija i aktivnosti posebno dizajniranih za srednju školu. Takođe imamo izvore u odeljku o kulturi Velike Britanije koji će vam pomoći da učite svoje učenike o poznatim britanskim autorima, uključujući Šekspira, Džejn Ostin, Čarls Dikensa i Dilan Tomasa.

VEBINARI O TOME KAKO VODITI ČASOVE ONLAJN

Mnogi profesori se trenutno nalaze u novim, nepoznatim situacijama držanja nastave onlajn, sa malo ili bez ikakvog iskustva. Zbog toga smo organizovali mnogo vebinara kako bi ponudili uputstva i pomoć u ključnim područjima. Svi vebinari će biti snimljeni, pa ne brinite ako ih propustite, uvek ćete moći da pregledate snimke naknadno. 

POVEŽITE SE SA DRUGIM PROFESORIMA ONLAJN

Ako želite da saznate šta rade profesori iz drugih država, zašto se ne bi pridružili našoj globalnoj zajednici profesora na Facebook-u? Tu možete da podelite svoje iskustvo i da dobijete nove ideje od kolega koji se susreću sa sličnim izazovima i problemima. 

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pratite našu Teaching English Facebook stranicu i budite prvi koji će saznati o našim najnovijim onlajn aktivnostima koje su planirane u predstojećem periodu. 

OSTANIMO POVEZANI

Ako želite da ostanemo u kontaktu, čitajte vesti na našim stranicama i povežite se sa nama, a zatim se pridružite i našoj Fejsbuk stranici, i pratite nas na Tviteru.

Želimo da izgradimo jaču i veću zajednicu za vas koji volite da učite i uživate u kulturi. U ovome smo zajedno!