Bilo da imate deset minuta ili sat vremena za vežbanje svakog dana, naši materijali za učenje pomoći će vam da poboljšate svoje znanje engleskog jezika. Istražite svaku od preporuka u nastavku, odaberite onu koja vam najviše odgovara i počnite da vežbate. 

Saznajte svoj nivo engleskog

Započnite sa polaganjem besplatnog testa iz gramatike engleskog jezika i rečnika koji će vam pomoći da saznate na kom ste nivou trenutno. Na osnovu vaših rezultata, platforma će vam ponuditi materijale za vežbanje koji vam mogu pomoći da unapredite svoje znanje.

Poboljšajte svoje jezičke veštine

Jednom kada saznate svoj nivo, spremni ste da počnete da radite na svojim veštinama slušanja, čitanja i pisanja. Izaberite nivo, a zatim odaberite između različitih vrsta tekstova i audio zapisa, interaktivnih vežbi i radnih listova. 

Poradite na svojoj gramatici

Ako niste sigurni gde da smestite apostrofe ili koji modalni glagol da upotrebite, posetite naš segment posvećen gramatici. Gramatika je podeljena u tri nivoa težine, i može vam pomoći da rešite sva pitanja i nedoumice kroz jednostavna objašnjenja i interaktivne vežbe.