Date
Četvrtak, 19. / 11 / 2015 - 16:02
Mesto održavanja
ROK ZA PRIJAVU

Ukoliko imate između 21 i 30 godina, kreativnu preduzetničku ideju, želite da započnete sopstveni posao ili ste to već učinili (ili ste deo preduzetničkog inkubatora) i dobro poznajete engleski jezik, pozivamo vas da se prijavite sa naš šestodnevni trening na temu kreativnog preduzetništva koji će voditi treneri iz Velike Britanije sa Nesra sertifikatom. Trening će se održati od 7. do 12. decembra 2015. godine u Skoplju. Pored treninga bićete u mogućnosti da učestvujete u takmičenju i promovišete svoju poslovnu ideju.

Ukoliko želite da učestvujete možete poslati ovaj prijavni formular našoj koleginici Jovani Vuković do 19. novembra u 17 časova. Posebno smo zainteresovani za ideje iz oblasti kreativnih industrija.

Ovaj trening je deo regionalnog projekta pod nazivom "Podsticanje poduzetništva kod mladih na zapadnom Balkanu" koji implementira British Council uz podršku Forin ofisa. Cilj projekta je da podrži mlade ljude iz regiona koji žele da započnu sopstveni posao i poboljšaju svoje poslovne veštine kroz kvalitetne programe obuke i iskustvo iz Velike Britanije.