Date
Četvrtak, 27. avg 2015 - 0:00
Mesto održavanja
KLUB NARODNIH POSLANIKA

U saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu i Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije organizovali smo konferenciju „Razvoj preduzetničkog učenja u Srbiji“ 27. avgusta 2015. godine, u Klubu narodnih poslanika. 

Cilj ove konferencije je bio da omogući svojim učesnicima upoznavanje sa uspešnim modelima preduzetničkog učenja u Srbiji, Velikoj Britaniji i regionu. Takođe, bilo je predstavljeno istraživanje o preduzetničkom učenju u Srbiji, postojećim modelima i efektima, naučene lekcije, kao i primeri dobre prakse iz regiona.

Konferencija se realizuje u okviru projekta „Obrazovanje za zapošljavanje“ koji sprovodi British Council sa ciljem da obezbedi razmenu iskustava u rešavanju problema nezaposlenosti, razvoja preduzetništva, inovacija, smanjenja siromaštva i ekonomskog razvoja. 

Projekat podržava reforme u Republici Srbiji u oblasti razvoja ljudskih resursa, sa fokusom na obrazovne politike i politike zapošljavanja, međusektorsku saradnju, predstavljanje konkretnih rešenja i iskustava Velike Britanije, kao i upoznavanje načina na koji se preduzetničko učenje uspešno realizuje u njenim školama.

Na dnu strane možete preuzeti sve prezentacije koje su govornici koristili.

Za više informacija, molimo Vas da stupite u kontakt sa našim kolegom Aleksandrom Borisavljevićem.