Date
Petak, 10. / 04 / 2015 - 0:00 to Utorak, 14. / 04 / 2015 - 0:00
Mesto održavanja
PRENOS KONFERENCIJE

Međunarodnu konferenciju IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language) svake godine poseti preko 2.500 stručnjaka iz više od 100 zemalja. Tokom četiri dana trajanja konferencije učesnici imaju priliku da učestvuju u preko 500 predavanja i radionica. Ove godine konferencija će se održati od 11. do 14. aprila u Mančesteru. Pored mogućnosti da učestvuju predavanjima uživo, ove godine poseban segment programa Machenster Online otvara mogućnost da se nastavnici širom sveta uključe u događaj putem interneta.

Manchester Online je nastao u partnerstvu sa IATEFL-om kako bismo vam pružili mogućnost da besplatno pratite konferenciju putem interneta. Pozivamo sve profesore engelskog jezika da se uključe i prate prenos koji počinje 10. aprila i koji će uključiti predavanja, radionice i intervjue sa predavačima i učesnicima konferencije.

Ukoliko ste propustili da se uključite u prenos uživo možete da pogledate najzanimljivija predavanja, radionice i intervjue na internetu.