Date
Subota, 25. / 01 / 2020 -
14:00 to 20:00

Tražite savet kako da unapredite svoje ilustrativne i veštine konceptualne umetnosti, ili kako da postanete bolji umetnik? Kroz njihovu Live art sesiju, Vanja i Ognjen otkriće vam nešto više o važnosti mentorstva i kako vam ono može pomoći da izgradite nove veštine i samosvest kako mentora, tako i učesnika.

Program on PlayUK curated by GameUp:

Vreme Opis
14.00 PlayUK izložba otvorena za javnost
14.30 - 15.00 Otvaranje događaja, GameUp 2020 najava i predstavljanje
15.00 - 17.00 Live Art Showcase
17.00 - 20.00 Drink & Draw: Družite se, popijte koje piće i crtajte!

*svi delovi događaja su besplatni

Vanja Todorić je diplomirao na Akademiji umetnosti, Univerzitet u Novom Sadu (departman za New Art Media). On radi kao honorarni umetnik, ali i kao predavač Konceptualne umetnosti za video-igre i filmove na Akademiji umetnosti u Novom Sadu (Departman za ilustrovanje). Nedavno je završio svoje učestvovanje u AAA projektu "PAGAN ONLINE", u saradnji između Mad Head Games-a i Wargaming-a i trenutno radi na dva AAA IPs-a i nada se da će moći dodatno da govori o njima u bliskoj budućnosti.

Ognjen Sporin je diplomirao na "Bogdan Šuput" Školi za dizajn u Novom Sadu, a trenutno studira na odseku za ilustrovanje u okviru Akademije umetnosti. Još od malih nogu želep je da radi kao konceptualni umetnik ili ilustrator u gejming industriji, i da honorarno (ili stalno) radi za Blizzard, konkretno na Heartstone card art sekciji, najviše zbog privlačnosti prema njihovom stilu s kojim je došao u kontakt kao dečak, zaljubivši se u World of Warcraft.

Nakon sesije možete nam se pridružiti na Drink & Draw koja ima za cilj da spoji umetnike, koji će razmenjivati iskustva i zabavljati se. Pozovite svoje prijatelje, upoznajte divne ljude, uživajte u nekoliko pića uz skiciranje sa drugim umetnicima. Ne zaboravite svoju svesku i olovke! Dvočasovno crtanje biće prožeto sa sat vremena predstavljanja i fidbekom.