Preko 60 izlagača je na našem sajmu predstavilo svoje proizvode i usluge namenjene obrazovanju, održalo različite prezentacije i simulacije kroz koje su pokazali posetiocima kako da njihova tehnološka rešenja upotrebe u svojim učionicama. Listu svih izlagača možete pronaći ovde

Preko 60 izlagača iz Srbije, regiona i Velike Britanije iskoristilo je priliku da našim posetiocima predstavi najnovije proizvode i usluge koji se koriste u obrazovanju.
Posetioci su dobili priliku da i sami isprobaju neka od tehnoloških rešenja koja su bila izložena i nauče kako da ih integrišu u svoju učionicu ili instituciju obrazovanja.
Preko 20 britanskih kompanija, od kojih su neke po prvi put prisutne u Srbiji i regionu, predstavilo se zajedno sa svojim proizvodima na našem sajmu. Na ovoj slici možete videti Edbota koji pomaže deci da nauče da programiraju.
Neki izlagači su spremili i sopstveni program predavanja na svojim štandovima koji je privukao veliki broj posetilaca koji su želeli da saznaju kako da na najbolji način upotrebe njihova rešenja namenjena obrazovanju. 
Kao i prethodne godine, posetiocima smo omogućili da podele svoje utiske sa konferencije i sajma i dobili smo dosta ideja i saveta koji će nam pomoći da buduće događaje učinimo još boljim.