UTISCI O DOGAĐAJU NA LICU MESTA

Naši blogeri su redovno izveštavali o najnovijim obrazovno-tehnološkim proizvodima na sajmu kroz različite tekstove o IKT u obrazovanju. Ukoliko niste bili u prilici da posetite događaj ili želite da čujete još nečiji ugao gledanja, potražite njihove tekstove o utiscima sa lica mesta. 

 

Ko su zvanični blogeri na događaju?

Dejan Bošković

Dejan radi u osnovnoj školi „Ivo Andrić“ u Beogradu kao nastavnik biologije pomoćnik direktora. Trudi se da koristi nove pristupe i pomogne đacima da probleme posmatraju iz više uglova i da ih rešavaju što je moguće više samostalno. U tome koristi projektnu nastavu i često sarađuje sa stranim institucijama.

Vodi blog koji se zove „Biološki blog“ i svakodnevno piše tekstove koji imaju za cilj da informišu nastavnike o najnovijim zbivanjima u nastavi, ali i u nauci.

TEKSTOVI:

Nove tehnologije i u 2017.

Jelena Bratić|@Kakojecakaze

Jelena radi kao nastavnik srpskog jezika i književnosti u Srednjoj muzičkoj školi "Davorin Jenko". Autor je čitanke za osmi razred "Moj srpski jezik 8".Vodi i uređuje blog "Kako Jeca kaže", koji se bavi srpskim jezikom – gramatikom, pravopisom i kulturom izražavanja.

Ponekad se dotakne i nekih drugih tema iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, jer nedoumice su nedoumice. Sarađuje sa brojnim portalima i onlajn časopisima koji se bave sličnim temama. 

TEKSTOVI:

Stari romani i nove tehnologije.

Jugoslava Lulić|@Jugoslaval

Jugoslava je nastavnica srpskog jezika i književnosti u srednjoj stručnoj školi, sertifikovani instrukcioni dizajner, autor i moderator nekoliko akreditovanih onlajn kurseva za nastavnike.

Autor je bloga "Učenje kroz avanturu" koji je nastao iz puke radoznalosti, želje da isproba jedan novi medij, a narastao iz potrebe da svoja iskustva, posebno ona nova i nesvakidašnja, podeli sa drugima. 

https://jugoslava.wordpress.com/

Vladimir Stanković|@DedaBor

Vladimir je magistar nauka iz oblasti industrijskog menadžmenta, uža oblast – upravljanje ljudskim resursima. U svom dosadašnjem radu u školama bio je na poziciji profesora fizičkog vaspitanja, u Školskom odboru i  sindikatu kao član i predsednik, kao direktor škole 11 godina.

Dobitnik je nagrade za najboljeg poslodavca u kategoriji javnih preduzeća u Srbiji. Koautor u nekoliko seminara za nastavnike i koordinator u velikom broju uspešno realizovanih projekata iz različitih oblasti. Dugogodišnjii korisnik internet alata, bloger, predavač na mnogobrojnim domaćim i medjunarodnim konferencijama.

TEKSTOVI:

Nove tehnologije u obrazovanju 2017.

Zoran Milojević

Zoran Milojević

Nastavnik, autor seminara, trener predmetne didaktike, autor udžbenika i menadžer udruženja. Direktor Obrazovno kreativnog centra i nastavnik računarstva i informatike, poslovne informatike, elektronskog poslovanja.