Na našoj konferenciji "Nove tehnologije u obrazovanju 2016" učesnici su bili u prilici da čuju preko 100 prezentacija, studija slučaja i panel diskusija o upotrebi IKT na svim nivoima obrazovanja. 

Pored programa, ovde možete preuzeti i prezentacije koje su predavači koristili tokom oba dana konferencije kako biste se bolje upoznali sa idejama koje su predstavili.

Program konferencije

PETAK, 26. FEBRUAR
SUBOTA, 27. FEBRUAR
Učesnici konferencije su bili u mogućnosti da čuju preko 150 predavanja o upotrebi novih tehnologija u obrazovanju koje je održalo više od 120 govornika u četiri glavne sale.
Tokom dva dana konferencijskog programa čuli smo veoma zanimljiva predavanja stručnjaka iz Srbije, regiona i Velike Britanije o primerima upotrebe novih tehnologija na svim nivoima obrazovanja, kao i u razvoju ljudskih resursa i celoživotnom obrazovanju.
Naši posetioci nisu samo slušali predavanja već su iskoristili ovu priliku da nakon njih postave pitanja i saznaju više o najboljim primerima iz zemlje i inostranstva.
Jednu od prezentacija je održao naš kolega iz Velike Britanije, Rob Luis, koji je govorio o našim MOOC kursevima iz engleskog jezika i njihovoj ulozi u modernom obrazovanju. 
Tokom konferencije održano je nekoliko panel diskusija u kojima su nastavnici i zaposleni različitih institucija obrazovanja govorili o informatici kao predmetu u školama, bezbednosti učenika na internetu i etici u naučnim istraživanjima.