Goldierocks

Slušajte najnoviju epizodu emisije Selektor koja pruža aktuelne informacije o dešavanjima na britanskoj muzičkoj sceni. Tokom emisije možete da čujete sesije uživo, mikseve i intervjue sa nekim od najpoznatijih muzičara današnjice iz različitih žanrova od indi muzike, preko dabstepa, folk i soul muzike, pa do elektro bitova i svega ostalog između.

Svakog petka DJ i voditeljka Goldiroks globalnoj publici donosi najnovije primere britanske muzičke kulture. Samo neka od poznatih imena koja su doprinela Selektoru nalaze su Džejmi Vun, Afrikan Boj, Plan B, Bombaj Bajsikl Klab, Breton, Horors, London Gramar, Bendžamin Klementin, Fols i mnogi drugi umetnici.

Selektor sluša više od tri miliona ljudi putem radio i onlajn stanica u preko 30 zemalja sveta. Emisija je osvojila nekoliko nagrada uključujući nagradu za najbolju pop emisiju (Mixcloud nagrade) i najbolju muzičku emisiju (BT Digital Music nagrade, London) i nominovana je za najbolju muzičku emisiju u Mađarskoj i Švajcarskoj.

Nedeljne snimke emisije Selektor možete slušati besplatno putem Mixcloud-a, bilo kada, gde god da se nalazite. Možete slušati i prethodne emisije, ekskluzivne sesije uživo i specijalno nedeljno izdanje emisije - Selector After Dark.