#SelectorRadio emituje najbolju muziku Velike Britanije, kao i muziku talenata u nastajanju iz preko 30 zemalja, koja svake nedelje povezuje ljubitelje muzike od Španije do Kine.

Jednom nedeljno, u dvosatnom šou programu koji vodi Džems Supernova pušta se muzika bilo kog benda, bilo kog  umetnika ili žanra, dok god je nova i uzbudljiva. Džez, grim, indi ili elektronska muzika, ali i sve kombinaciju ovih žanrova. Selektor spaja pravu električnu plejlistu i razgovor sa umetnicima u samom centru scene.

Kao jedan od vodećih DJ-eva Velike Britanije danas, Džems Supernova je strastvena za svoj “zanat”. Nadahnuta Ninom Las Vegas, Todla Ti-om, Diploom i Anom Mek, DJ Jamzweaves povezuje Funk, Grim, Hip Hop, Džerzi Klub i GlobalSounds muziku. Bez velikih ugovornih obaveza, Selektor je odabrao čiju će muziku emitovati i koga će intervjuisati na osnovu jednostavne misije da predstave novu muzičku scenu Velike Britanije, ne obraćajući pažnju da li je umetnik popularan.

Zapratite Selektor onlajn ili pod tagom #selectorradio i pridružite se razgovoru o promenama u muzici širom sveta. Prepustite se i poslušajte neke od najboljih ne samo iz Velike Britanije, već umetnike iz celog sveta.

Poslušajte prvu emisiju Džemz Supernove na Selektor radiu ovde.