Napomena: Tekst u nastavku tiče se politike za IELTS (Academic and General Training), ovde možete pronaći na UKVI politika otkazivanja i vraćanja novca.

Otkazivanje IELTS testa

Za sva otkazivanja koja se dese do pet nedelja pre ispita koji se polaže na papiru i do tri nedelje pre datuma ispita na računaru, dobićete punu refundaciju (povrat čitave uplate).

Ako nam u roku od pet radnih dana nakon ispita dostavite originalnu medicinsku potvrdu za bolest koja je bila aktuelna na dan ispita, uz Zahtev za refundiranje ili Formular za promenu datuma testiranja, novac se vraća, uz oduzimanje administrativne naknade (25 procenata od originalne uplate). Medicinska potvrda mora da ima dijagnozu napisanu na engleskom ili latinskom jeziku.

Zahtev za promenu datuma testiranja

Upiti za izmenu datuma testiranja su prihvatljivi ako se dese do pet nedelja pre zakazanog datuma ispita za ispite koji se polažu na papiru i do tri nedelje unapred za IELTS testove na računaru. U slučaju bolesti, pomeranje ispita je moguće do pet sedmca nakon testa ako se dostavi originalni medicinski nalaz u roku od pet radnih dana nakon datuma testiranja za testove uživo i u roku od tri dana za test na raćunaru. Morate priložiti Zahtev za refundiranje ili Formular za promenu datuma testiranja. U takvim slučajevima naplatiće se naknada za transfer od 2.500 RSD. U suprotnom, zahtevi će se tretirati kao otkazivanja i neće biti vraćen novac.

Uplata se moze izvršiti direktno putem banke (prema fakturi koju ćemo vam poslati). Pratite uputstva na ovom linku kako bi poslali upit za fakturu. Fakturu ćemo vam poslati putem adrese elektronske pošte koji upišete a u roku od 48 sati nakon slanja upita.