Kada možete polagati IELTS u Srbiji?

Nudimo niz dostupnih datuma za testiranje u Beogradu, zvaničnoj lokaciji IELTS ispitnog centra u Srbiji. Možete izabrati da svoj IELTS test polažete na papiru ili na računaru. Šta god da izaberete, moraćete doći u ispitni centar kako biste položili test. Saznajte više

Ispitni centri koji nude IELTS na papiru

Beograd

Ispitni centri koji nude IELTS na računaru

Beograd

Pronađite IELTS datume testiranja

Koristite padajući meni kako biste izabrali željeno mesto polaganja i proverili dostupne datume.

British Council ne može da prihvati uplate od strane banaka (ili drugih finansijskih institucija) kojima su Ujedinjeno Kraljevstvo ili neko drugo relevantno telo uveli sankcije. U slučaju da British Council uvidi da je uplata potekla od banke i/ili druge finansijske institucije kojoj su uvedene sankcije, blokiraćemo sva sredstva koja se odnose na tu uplatu i nećemo moći da pružimo uslugu za koju je izvršena uplata. U skladu sa tim, molimo da ne vršite uplate sa računa koji pripada bankama i/ili drugim finansijskim institucijama kojima su uvedene sankcije.

U cenu testa uključeni su i ekskluzivni materijali za pripremu, probni testovi i još mnogo toga.

Raspored testa / vremenski raspored

Vaši delovi testa Slušanje, Čitanje i Pisanje biće završeni istog dana, bez pauze između. Tokom pandemije izvodimo testove ujutro i popodne. Sve sesije omogućavaju fizičku distancu. Jutarnje sesije su obično između 9.00 i 12.00. Popodnevne sesije su obično između 13.00 i 16.00.

Ako IELTS polažete na papiru, deo testa Razgovor održaće se drugog dana u odnosu na ostale delova testa; u periodu od sedam dana pre do dva dana posle glavnog dana testa. Dobićete e-mail s potvrdom datuma dela testa Razgovor 48 sati unapred.

Izaberite vreme svog dela testa Razgovor

Možete izabrati vreme polaganja za deo testa Razgovor bez obzira da li IELTS polažete na računaru ili na papiru. Ako zbog pandemije treba da promenimo vaše vreme, obavestićemo vas e-mailom ili telefonom.

Želite da radite, studirate, ili živite u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Ako vam je potrebna viza za rad ili studiranje u Ujedinjenom Kraljevstvu, onda je u nekim slučajevima potrebno da polažete IELTS za UK Vize i imigraciju ili IELTS Life Skills.